ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Στα μαύρα άλλη μια οικογένεια- Νεκρός 45χρονος μετά από σφοδρή μετωπική σύγκρουση οχημάτων

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Στα μαύρα άλλη μια οικογένεια- Νεκρός 45χρονος μετά από σφοδρή  μετωπική σύγκρουση οχημάτων

Άλλη μια οικογένεια βυθίστηκε στο πένθος θρηνώντας το χαμό αγαπημένου της προσώπου. Σε νέο θανατηφόρο τροχαίο στο Πέρα Χωρίο Νήσου άφησε την τελευταία του πνοή 45χρονος πατέρας.

 

Σύμφωνα με την Αστυνομία το δυστύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 18:00 το απόγευμα όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται το όχημα που οδηγούσε ο 45χρονος και είχε ως επιβάτη τον 12χρονο γιο του συγκρούστηκε μετωπικά και με σφοδρότητα με αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δύο γυναίκες.

Από τη σύγκρουση το όχημα του 45χρονου ανετράπη με τον ίδιο να παγιδεύεται στα συντρίμμια και να  απεγκλωβίζεται με την βοήθεια της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Οι τέσσερις τραυματίες μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου δυστυχώς οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατο του 45χρονου πατέρα. Οι άλλοι τρεις εμπλεκόμενοι στο θανατηφόρο τραυματίστηκαν ελαφρά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στο Παρίσι ο ΠτΔ - Βλέπει Μακρόν και υπογράφουν συμφωνία στρατηγικής εταιρικής σχέσης

Στο Παρίσι ο ΠτΔ - Βλέπει Μακρόν και υπογράφουν συμφωνία στρατηγικής εταιρικής σχέσης

Με τον Γάλλο Πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν συναντάται σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο Μέγαρο των Ηλυσίων, στο Παρίσι, με τον οποίο αναμένεται να υπογράψει Συμφωνία Στρατηγικής Εταιρικής Σχέσης, με αιχμή την άμυνα, την οικονομία και τον ευρωπαϊκό συντονισμό.

BEST OF TOTHEMAONLINE