ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στην Αθήνα μεταβαίνει ο Πρόεδρος Αναστασιάδης για διμερείς συναντήσεις με Μητσοτάκη και Νετανιάχου

Στην Αθήνα μεταβαίνει ο Πρόεδρος Αναστασιάδης για διμερείς συναντήσεις με Μητσοτάκη και Νετανιάχου

Διμερείς συναντήσεις με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας, Κυριάκο Μητσοτάκη, και τον Πρωθυπουργό του Ισραήλ, Βενιαμίν Νετανιάχου, θα έχει την Πέμπτη (02/01), στην Αθήνα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, στο περιθώριο της υπογραφής από τους τρεις ηγέτες αργά το απόγευμα της ίδιας ημέρας, στο Ζάππειο Μέγαρο, της διακρατικής συμφωνίας για τον αγωγό EastMed.

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κυριάκος Κούσιος, δήλωσε στο ΚΥΠΕ πως στην ατζέντα των διμερών συναντήσεων του Προέδρου Αναστασιάδη με τους Πρωθυπουργούς Ελλάδας και Ισραήλ θα βρίσκονται, μεταξύ άλλων, το Κυπριακό, η κατάσταση πραγμάτων στην Ανατολική Μεσόγειο, και οι εξελίξεις υπό το φως της υπογραφής του μνημονίου συναντίληψης μεταξύ της Τουρκίας και της Λιβύης για οριοθέτηση θαλάσσιων ζωνών μεταξύ τους.
 
Η συνάντηση του Προέδρου Αναστασιάδη με τον κ. Μητσοτάκη θα γίνει το πρωί της Πέμπτης (02/01), στο Μέγαρο Μαξίμου και η συνάντησή του με τον κ. Νετανιάχου το απόγευμα στο Ζάππειο Μέγαρο.

Εξάλλου οι τρεις ηγέτες θα έχουν, αμέσως πριν την υπογραφή της διακρατικής συμφωνίας, κοινή συνάντηση κατά την οποία θα συζητηθούν θέματα που αφορούν την τριμερή συνεργασία Κύπρου, Ελλάδας και Ισραήλ.
 
Τον Πρόεδρο Αναστασιάδη θα συνοδεύουν στην ελληνική πρωτεύουσα ο Υπουργός Ενέργειας, Γιώργος Λακκοτρύπης, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κυριάκος Κούσιος και υπηρεσιακοί παράγοντες.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ 
 

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Σύλληψη 18χρονου στη Λεμεσό: Αυτά βρήκε στην κατοχή του ΥΚΑΝ – Δείτε φωτογραφίες

Πυρκαγιά στην Πάφο: Τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο αργά το βράδυ - Εξετάζεται το ενδεχόμενο να προκλήθηκε από ρίψη πυροτεχνημάτων

Συνέρχεται το Εθνικό συμβούλιο την Παρασκευή - Έπιασαν τόπο οι πιέσεις της αντιπολίτευσης

Kim Kardashian: Η παράξενη απαίτηση από τους βοηθούς της, για να πιει καφέ το πρωί



Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top