ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τμ. Μετεωρολογίας: Έτσι θα είναι ο καιρός στην αλλαγή του χρόνου - LIVE ΕΙΚΟΝΑ

Τμ. Μετεωρολογίας: Έτσι θα είναι ο καιρός στην αλλαγή του χρόνου - LIVE ΕΙΚΟΝΑ

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει παροδικά την περιοχή.

Την Τρίτη 31/12, το βράδυ ο καιρός θα παραμείνει μερικώς συννεφιασμένος με μεμονωμένες βροχές ενώ στα ψηλότερα ορεινά παροδικά θα πέφτει χιόνι ή χιονόνερο. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 6 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 10 στα παράλια και στον -1 βαθμό στα ψηλότερα ορεινά όπου τοπικά θα επικρατεί παγετός.

Την Τετάρτη 01/01 ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος με το ενδεχόμενο μεμονωμένων βροχών. Στα ψηλότερα ορεινά παροδικά θα πέφτει χιόνι ή χιονόνερο. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 18 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και στους 5 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά θα υπάρχει παγετός. Αύριο βράδυ ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος με μεμονωμένες βροχές χωρίς να αποκλείεται καταιγίδα. Στα ψηλότερα ορεινά παροδικά θα πέφτει χιόνι ή χιονόνερο. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη.

Την Πέμπτη 02/1, την Παρασκευή 03/01 και το Σάββατο 04/01 ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος και κατά διαστήματα αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, καθώς και χιόνια στα ορεινά. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση για να κυμανθεί πιο κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Οι θερμοκρασίες που καταγράφηκαν την Τρίτη 31/12 και η σχετική υγρασία στις 2 το απόγευμα ήταν:

Δείτε Live την εξέλιξη του Καιρού από την μετεωρολογική σελίδα Windy.co

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο ηγέτης της τουρκοκυπριακής κοινότητας Ερσίν Τατάρ δήλωσε ότι η Ειδική Αντιπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, πρότεινε σήμερα κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους μια τριμερή συνάντηση με τον ίδιο και τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη, αλλά η πρόταση αυτή απορρίφθηκε από τον ίδιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top