ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Επίσημο: Αναβολή στο Αστέρας Τρίπολης – ΑΕΚ λόγω επεισοδίων! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Επίσημο: Αναβολή στο Αστέρας Τρίπολης – ΑΕΚ λόγω επεισοδίων! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

 

Το ραντεβού οπαδών της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού στην Εθνική Οδό, αναβάλει τελικά την αναμέτρηση για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας, ανάμεσα στον Αστέρα Τρίπολης και την Ένωση, όπως αποκάλυψε το SDNA.

Το υφυπουργείο Αθλητισμού έκανε δεκτό το αίτημα της Αστυνομίας η οποία ανέφερε τα εξής: «Σε συνέχεια ανωτέρου σχετικού έγγραφου μας, επανερχόμαστε και σας γνωρίζουμε ότι από πληροφορίες  που περιήλθαν στην Υπηρεσία μας, ικανός αριθμός οπαδών της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού, που αναμένεται να μεταβούν την 8/1/2020 από την Αττική στην Τρίπολη και την Καλαμάτα, αντίστοιχα, σχεδιάζουν εάν αυτό καταστεί δυνατό, να συμπλακούν μεταξύ στην Εθνική οδό ή σε άλλο πρόσφορο μέρος, κάτι το οποίο έχει επαναληφθεί τον Απρίλιο του 2019 στα διόδια Τραγάνας της Εθνικής Οδού.

Κατόπιν αυτού παρακαλούμε για την αναβολή και τη χρονική μετάθεση ενός εκ των δύο αγώνων».

Η αναμέτρηση της Τρίπολης που ήταν προγραμματισμένη για την Τετάρτη 8/1 στις 17.15 θα οριστεί σε άλλη ημερομηνία από την ΕΠΟ ενώ αυτή της Καλαμάτας με τον Ολυμπιακό, την ίδια ημέρα στις 15.00, για τον ίδιο θεσμό.

Η απόφαση του υφυπουργού Αθλητισμού:

Με απόφαση του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, αναβάλλεται η διεξαγωγή του προγραμματισμένου για αύριο, Τετάρτη 8 Ιανουαρίου, ποδοσφαιρικού αγώνα Αστέρας Τρίπολης – ΑΕΚ για το Κύπελλο, κατόπιν αιτήματος της Ελληνικής Αστυνομίας και εισήγησης της ΔΕΑΒ, για λόγους διασφάλισης της δημόσιας τάξης.

Το απόσπασμα από το κατεπείγον αίτημα της Αστυνομίας

Πηγή: Sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Γιορτή της Δημοκρατίας: Η ιστορία των Δημοτικών Εκλογών - Οι Δήμοι, οι εκλεγέντες και η σημερινή μεταρρύθμιση

Όλα όσα πρέπει να ξέρουμε πριν πάμε στην κάλπη - Οι ώρες, ο τρόπος ψηφοφορίας και το εκλογικό δικαίωμα

Ευρωεκλογές στην Κύπρο: Timeline από το 2004 μέχρι σήμερα - Τα κόμματα και οι συνδυασμοί

Τυλίχθηκαν στις φλόγες δεκάδες οχήματα σε μάντρα στη Λεμεσό - Τι δείχνουν οι πρώτες έρευνες

Μας «τρέλανε» ο καιρός: Που και πότε αναμένονται βροχές και καταιγίδες - Πότε θα τεθεί σε ισχύ η κίτρινη προειδοποίηση



LIVE - Εκλογές 2024: Η μάχη κομμάτων και υποψηφίων για Ευρώπη και τοπική αυτοδιοίκηση - Όλες οι εξελίξεις

LIVE - Εκλογές 2024: Η μάχη κομμάτων και υποψηφίων για Ευρώπη και τοπική αυτοδιοίκηση - Όλες οι εξελίξεις

Στις 7:00 το πρωί άνοιξαν οι κάλπες με οκτώ ταυτόχρονες εκλογικές αναμετρήσεις. Από τη σημερινή διαδικασία θα αναδειχθούν οι έξι Κύπριοι ευρωβουλευτές, οι Πρόεδροι των πέντε Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, οι επικεφαλής των 20 νεοσύστατων δήμων, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, πρόεδροι και μέλη κοινοτικών συμβουλίων και μέλη σχολικών εφορειών. Ενδιαφέρον παρουσιάζει η διεκδίκηση έδρας στο Ευρωκοινοβούλιο από ΕΔΕΚ, ΕΛΑΜ και τον youtuber/tik toker Φειδία Παναγιώτου, όπως και ποιο από τα κόμματα θα ανέβει στην τρίτη θέση σε ποσοστά πίσω από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ. Σημειώνεται επίσης η πρώτη συμμετοχή σε εκλογική αναμέτρηση του νεοϊδρυθέντος κόμματος, Volt Κύπρου. To ThemaOnline σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top