ΛΕΜΕΣΟΣ: Υπερχείλισε ο Κούρης μετά από οκτώ χρόνια – VIDEO

ΛΕΜΕΣΟΣ: Υπερχείλισε ο Κούρης μετά από οκτώ χρόνια – VIDEO

Οι μεγάλες ποσότητες νερού που έπεσαν στη Λεμεσό τα τελευταία 24ωρα έφεραν την υπερχείλιση του μεγαλύτερου φράγματος στην Κύπρο, αυτό του Κούρη στην Άλασσα.

Συνολικά 7,4 εκατομμύρια κυβικά μέτρα νερού εισρεύσανε στον Κούρη τις τελευταίες μέρες με αποτέλεσμα την υπερχείλιση του τα μεσάνυχτα της Τετάρτης 08/01.

Μάλιστα αυτή είναι η τρίτη φορά, από το 1988 που κατασκευάστηκε το φράγμα, που υπερχειλίζει. Προηγούμενος, αυτό συνέβη το 2004, έπειτα το 2012 και το 2020.

Δείτε το βίντεο από την διαδικτυακή ομάδα «ΚΑΙΡΟΦΙΛΟΙ ΚΥΠΡΟΥ»  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΛΜΑ: Συναντήσεις με όλα τα κόμματα πλην ΔΗΣΥ για την Προεδρία της Βουλής- Σκέψεις για πρόσωπο κοινής αποδοχής

ΑΛΜΑ: Συναντήσεις με όλα τα κόμματα πλην ΔΗΣΥ για την Προεδρία της Βουλής- Σκέψεις για πρόσωπο κοινής αποδοχής

Η Εκτελεστική Γραμματεία του κινήματος ΑΛΜΑ, η οποία συνήλθε το απόγευμα της Τετάρτης, αποφάσισε να ζητήσει συνάντηση με όλα τα κόμματα πλην του ΔΗΣΥ, για το θέμα της Προεδρίας της Βουλής.

BEST OF TOTHEMAONLINE