ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΑΡΝΑΚΑ –ΒΟΜΒΑ ΣΕ ΟΧΗΜΑ ΔΙΑΙΤΗΤΗ: Στο ποδόσφαιρο αναζητούν τα κίνητρα –Μετά το ματς Δόξα – ΑΕΛ προήχθη στην ελίτ -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΑΡΝΑΚΑ –ΒΟΜΒΑ ΣΕ ΟΧΗΜΑ ΔΙΑΙΤΗΤΗ: Στο ποδόσφαιρο αναζητούν τα κίνητρα –Μετά το ματς Δόξα – ΑΕΛ προήχθη στην ελίτ -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η πορεία του 33χρονου Ανδρέα Κωνσταντίνου στο ποδόσφαιρο, είναι μια παράμετρος που λαμβάνεται υπόψιν από τους ανακριτές του ΤΑΕ Λάρνακας, οι οποίοι διερευνούν την υπόθεση τοποθέτησης βόμβας στο όχημα του.

Και είναι λογικό από τη στιγμή που ο Κωνσταντίνου είναι ένα πρόσωπο το οποίο δεν έχει απασχολήσει με οποιονδήποτε τρόπο τις Αρχές. Έτσι, λοιπόν, επειδή και στο παρελθόν αρκετοί διαιτητές βρέθηκαν στην ίδια θέση, χωρίς προφανή λόγο, οι εξεταστές της υπόθεσης θα εστιάσουν σ΄ αυτή την πτυχή, δηλαδή στην ενασχόλησή του με το ποδόσφαιρο.

Εδώ να σημειωθεί ότι ο κ. Κωνσταντίνου ασχολείται με τη διαιτησία εδώ και μερικά χρόνια.

Ευρισκόμενος στην προεπιλογή της λίστας των διαιτητών της α΄ κατηγορίας (elite development) κλήθηκε για πρώτη φορά να διευθύνει αγώνα α΄ κατηγορίας την Παρασκευή 03/01.

Συγκεκριμένα, διαιτήτευσε τον αγώνα Δόξα – ΑΕΛ στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος CYTA.

Πέντε ημέρες μετά απ΄ αυτό το παιχνίδι ανακοινώθηκε και η νέα λίστα με τους διαιτητές της α΄ κατηγορίας (elite premier), στην οποία συμπεριλήφθηκε.

Για την ιστορία και μόνο αναφέρουμε ότι ο εν λόγω ρεφ είχε προκαλέσει παράπονα από τους γαλαζοκίτρινους για τη διαιτησία του στο συγκεκριμένο παιχνίδι, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει οτιδήποτε.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομίας, Χρίστο Ανδρέου, ήδη ο 33χρονος διαιτητής έχει δώσει κατάθεση στο ΤΑΕ Λάρνακας.

Θυμίζουμε ότι άγνωστοι τοποθέτησαν εκρηκτικό μηχανισμό στο όχημα 33χρονου διαιτητή με την έκρηξη να σημειώνεται γύρω στις 01:55 τα ξημερώματα της Παρασκευής (17/01).

Το όχημα υπέστη εκτεταμένες ζημιές στο μπροστινό μέρος.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top