Δήλωση με ΝΟΗΜΑ από τον Υπουργό Δικαιοσύνης – Τι ζητά και… ο άλλος ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΟΣ τρόπος ερευνών!

Δήλωση με ΝΟΗΜΑ από τον Υπουργό Δικαιοσύνης – Τι ζητά και… ο άλλος ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΟΣ τρόπος ερευνών!

Φιλοξενούμενος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΙΓΜΑ «Τομές στα Γεγονότα», ήταν ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξης, Γιώργος Σαββίδης ο οποίος μίλησε για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό ποδόσφαιρο και ειδικά για το «καυτό» θέμα των φακέλων από την UEFA για ύποπτη στοιχηματική δραστηριότητα σε συγκεκριμένους αγώνες.

Ανάμεσα σε άλλα είπε:

«Τα αδικήματα είναι πολύ δύσκολα για να αποδειχθούν. Όποιος έχει στοιχεία, πρέπει να βγει να μιλήσει, για να καθαρίσουμε το ποδόσφαιρο από τη βρωμιά. Ο άλλος και μοναδικός τρόπος για την καταδίκη αυτών των ανθρώπων, είναι οι τηλεφωνικές παρακολουθήσεις».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Έχουμε ευθύνη εσύ, εγώ και ο καθένας που ψηφίζει» - Κριτική ΠτΔ προς τη Βουλή, ανησυχία για τη νέα σύνθεση

«Έχουμε ευθύνη εσύ, εγώ και ο καθένας που ψηφίζει» - Κριτική ΠτΔ προς τη Βουλή, ανησυχία για τη νέα σύνθεση

Τον προβληματισμό του για τη σύνθεση της επόμενης Βουλής εξέφρασε, την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, τονίζοντας παράλληλα την ευθύνη όλων ενόψει των βουλευτικών εκλογών. Άσκησε επίσης κριτική στην παρούσα Βουλή για τον μεγάλο αριθμό των νομοθετημάτων που περνούν την τελευταία στιγμή, καθώς και το γεγονός ότι ψηφίζονται προτάσεις που είναι αντισυνταγματικές, όπως είπε. 

BEST OF TOTHEMAONLINE