ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ – ΒΟΜΒΑ: Αναζητούνται κίνητρα και στο ποδόσφαιρο –'Άνανδρη επίθεση' –ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΕΜΕΣΟΣ – ΒΟΜΒΑ: Αναζητούνται κίνητρα και στο ποδόσφαιρο –'Άνανδρη επίθεση' –ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Το ποδόσφαιρο είναι μια σημαντική παράμετρος που εξετάζεται από τους εξεταστές της υπόθεσης σε σχέση με την τοποθέτηση βόμβας στο πίσω δεξί λάστιχο του οχήματος του προέδρου της εταιρείας του Άρη Λεμεσού, Γιάννου Παναγή.

Του Ανδρέα Πογιατζή

Αυτό αναφέρουν πληροφορίες μας. Άλλωστε, είναι λογικό τα μέλη της Αστυνομίας να στρέφονται και προς αυτή την κατεύθυνση, από τη στιγμή που ο κ. Παναγή ασχολείται με τον χώρο του ποδοσφαίρου, ο οποίος συχνά πυκνά πλήττεται από εγκληματικές ενέργειες.

Το ThemaOnline βρέθηκε στη σκηνή της βομβιστικής επίθεσης λίγο μετά τις 11:00. Όπως διαπιστώσαμε, η Αστυνομία είχε ολοκληρώσει τις εξετάσεις της στη σκηνή.

Εξάλλου, περίοικος μας ανέφερε πως η έκρηξη ήταν μεγάλης ισχύος και πως σήκωσε την περιοχή στο πόδι. Άλλωστε, όπως σημειώσαμε σε προηγούμενο ρεπορτάζ, τα τζάμια των παραθύρων των ανήλικων παιδιών του κ. Παναγή έσπασαν, με αποτέλεσμα να πέσουν γυαλιά πάνω τους. Με απλά λόγια, τα παιδιά κινδύνευσαν.

Μέχρι τις 11:20 (24/01) ο κ. Παναγή έδινε κατάθεση στο ΤΑΕ Λεμεσού.

Από εξετάσεις που έγιναν στη σκηνή, διαπιστώθηκε ότι η έκρηξη οφειλόταν στην πυροδότηση αυτοσχέδιου εκρηκτικού μηχανισμού υψηλής ισχύος, που τοποθετήθηκε στο δεξί πίσω ελαστικό του οχήματος.
Η έκρηξη σημειώθηκε τα ξημερώματα (24/01), γύρω στις 4:30 τα ξημερώματα, στον χώρο στάθμευσης της οικίας του κ. Παναγή, στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη στην Λεμεσό.

Στο μεταξύ ανακοίνωση εξέδωσε ο Άρης Λεμεσού, εκφράζοντας συμπαράσταση στον κ. Παναγή: 'Η οικογένεια του Άρη Λεμεσου εκφραζουμε την συμπαράσταση μας στον Αντιπρόεδρο του Δ.Σ και πρόεδρο της εταιρείας του Άρη, Ιωάννη Παναγή, για την αναδρη επίθεση που δέχτηκε στην περιουσία του. Εμείς σαν ΆΡΗΣ Λεμεσού γινόμαστε πιο δυνατοί και πιο αποφασισμένοι απ' αυτό το συμβάν. Στόχος της ομάδας εξακολουθεί να ειναι η άνοδος της ομάδας μας στην Α κατηγορία παίζοντας καθαρό και τίμιο παιχνίδι'.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Πόσα παιδιά γεννήθηκαν στην ΕΕ το 2022; - Η χώρα με την ψηλότερη γονιμότητα και η θέση της Κύπρου

Συναγερμός στις Αρχές: Έκρηξη σε γκαράζ οικίας σήκωσε στο «πόδι» περιοχή στη Λευκωσία - Ζημιές σε ένα όχημα

Πασαλιμάνι: Βίντεο ντοκουμέντο λίγα λεπτά μετά την κατάρρευση του κτιρίου - Το φορτηγό που σκοτώθηκε ο αστυνομικός

Ακομπλεξάριστη η Δέσποινα Βανδή: Το βίντεο στο TikΤοκ – Έτσι είναι όταν ξυπνάει



Το μεταναστευτικό αλλάζει την ατζέντα των κομμάτων - Οι προτεραιότητες των πολιτών ενόψει Ευρωεκλογών

Το μεταναστευτικό αλλάζει την ατζέντα των κομμάτων - Οι προτεραιότητες των πολιτών ενόψει Ευρωεκλογών

Το μεταναστευτικό βρίσκεται πλέον στην προμετωπίδα της προεκλογικής εκστρατείας των κομμάτων ενόψει ευρωεκλογών, ιδιαίτερα στην Κύπρο όπου το τελευταίο διάστημα οι ροές μεταναστών από τον Λίβανο προς τα παράλια της χώρας μας, αυξάνονται δραματικά. Ούτε οι προσπάθειες της κυβέρνησης έφεραν αποτέλεσμα, ούτε υπάρχει θέληση από την Ευρώπη για επαναξιολόγηση περιοχών στη Συρία  ως ασφαλείς, προκειμένου να καταστεί δυνατός ο επαναπατρισμός ατόμων από τη Συρία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top