ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στο ντέρμπι κορυφής για την… ντουζίνα – Πιθανή ενδεκάδα Τιμούρ Κετσπάγια

Στο ντέρμπι κορυφής για την… ντουζίνα – Πιθανή ενδεκάδα Τιμούρ Κετσπάγια

Η ώρα 17:00 στο ΓΣΠ η Ανόρθωση αντιμετωπίζει την Ομόνοια στο ντέρμπι κορυφής της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας.

Η ομάδα της Αμμοχώστου βρίσκεται μόνη στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα 36 βαθμούς σε 15 παιχνίδια, ενώ η σημερινή του αντίπαλος, Ομόνοια, είναι στη 2η θέση σε 16 αγώνες με 32 βαθμούς.

Η ομάδα του Τιμούρ Κετσπάγια έχει και το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ στο… χέρι, το εξ αναβολής της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας.

Χωρίς Μαργκάσα και Οκριασβίλι η αποστολή της Ανόρθωσης στο ΓΣΠ με τον Τιμούρ Κετσπάγια να πιθανολογείται ότι θα παρατάξει Λόρια κάτω από τα δοκάρια, δεξιά στην άμυνα ο Γκαλίτσιος, αριστερά ο Σελίν και κεντρικό αμυντικό δίδυμο Βργκοτς και Σίλντενφελντ. Στον χώρο του κέντρου θα είναι οι Κ. Αρτυματάς, Νταουσβίλι και πιο μπροστά τους ο Ράγιος.  Αν ο Ισπανός μεσοεπιθετικός δεν βρεθεί στο βασικό σχήμα, τότε τη θέση του θα πάρει ο Βασιλακάκης. Δεξιά της επιθετικής γραμμής θα κινείται ο Καλτσάς, ενώ για αριστερά ένας εκ των Ντούρις ή Μανθάτη.  Στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Κατσαράβα.

Με 2500 φιλάθλους στο πλευρό της η πρωτοπόρας Ανόρθωση θα τα δώσει όλα για όλα απέναντι στην ομάδα για να φτάσει στη 12η νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, αυξάνοντας και τη διαφορά από την Ομόνοια.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τραγωδία ανήμερα του Πάσχα: Θανατηφόρο στη Λεμεσό με θύμα 30χρονο μοτοσικλετιστή

Τραγωδία ανήμερα του Πάσχα: Θανατηφόρο στη Λεμεσό με θύμα 30χρονο μοτοσικλετιστή

Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε το τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα στην επαρχία Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top