Τηλεφωνική επικοινωνία είχαν Βαρθολομαίος – Χρυσόστομος

Τηλεφωνική επικοινωνία είχαν Βαρθολομαίος – Χρυσόστομος

Τηλεφωνική επικοινωνία είχαν το απόγευμα της Τετάρτης 29/1 ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος Β’ με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο.


Σε ανακοίνωσή του, το Οικουμενικό Πατριαρχείο αναφέρει  ότι ο Οικουμενικός Πατριάρχης εξέφρασε στον Αρχιεπίσκοπο Χρυσόστομο ευχές για ταχεία ανάρρωση.

Εξάλλου, όπως αναφέρει η ανακοίνωση, τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου υποδέχτηκε στο αεροδρόμιο «Charlotte Douglas», κατόπιν προτροπής του Πατριάρχη Βαρθολομαίου, ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής, Ελπιδοφόρος.

Υπενθυμίζεται ότι ο Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος βρίσκεται από προχθές στις ΗΠΑ, όπου μετέβη για  χειρουργική επέμβαση στο ήπαρ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΝΑΛΥΣΗ: Ο Χριστοδουλίδης ως σταθερά, η ορατή πολυδιάσπαση στον ΔΗΣΥ και το δύσκολο δίλημμα του ΑΚΕΛ

ΑΝΑΛΥΣΗ: Ο Χριστοδουλίδης ως σταθερά, η ορατή πολυδιάσπαση στον ΔΗΣΥ και το δύσκολο δίλημμα του ΑΚΕΛ

Οι εσωτερικές δημοσκοπήσεις σπάνια αλλάζουν την πραγματικότητα. Πολύ συχνότερα, όμως, αποκαλύπτουν προς ποια κατεύθυνση αρχίζει να κινείται. Δεν αποτελούν πρόβλεψη εκλογικού αποτελέσματος ούτε μπορούν να υποκαταστήσουν την κάλπη.

BEST OF TOTHEMAONLINE