Πάμε για… «ΚΑΥΤΑ» ημιτελικά!

Πάμε για… «ΚΑΥΤΑ» ημιτελικά!

Αν επιβεβαιωθούν τα προγνωστικά και προκριθεί στα ημιτελικά του κυπέλλου η Ανόρθωση, η οποία αναμένεται να έχει δύσκολο έργο με αντίπαλο τη Νέα Σαλαμίνα στους «8», τότε και οι δύο ημιτελικοί θα είναι ουσιαστικά… πρόωροι τελικοί!

Κι αυτό γιατί, εύκολα-δύσκολα αναμένεται να προκριθούν η Ομόνοια και ο Απόλλωνας επί των Δόξας και Εθνικού αντίστοιχα, ενώ όποιος περάσει από το ζευγάρι ΑΕΛ-ΑΕΚ, είναι… ένα και το αυτό, αφού πρόκειται για δύο μεγάλες ομάδες, που έχουν ως στόχο την κατάκτηση του κυπέλλου.

Με απλά λόγια, αν επιβεβαιωθούν οι προβλέψεις και δεν υπάρξουν εκπλήξεις στη φάση των «8», η επόμενη κλήρωση θα είναι… ιδιαίτερα «καυτή» με αμφίρροπες ματσάρες, για τις δύο θέσεις του μεγάλου τελικού!

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η ώρα των καθαρών θέσεων πριν από το τεστ Γκουτέρες-Ανάμεσα στις κόκκινες γραμμές και το παράθυρο της διπλωματίας

Κυπριακό: Η ώρα των καθαρών θέσεων πριν από το τεστ Γκουτέρες-Ανάμεσα στις κόκκινες γραμμές και το παράθυρο της διπλωματίας

Το Κυπριακό βρίσκεται ξανά μπροστά σε μια κρίσιμη καμπή. Όχι μόνο λόγω της επικείμενης παρουσίας του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών στην Κύπρο, αλλά κυρίως επειδή πίσω από τη νέα διπλωματική κινητικότητα διαμορφώνεται μια συζήτηση για το περιεχόμενο, τη μορφή και τα όρια μιας ενδεχόμενης νέας προσπάθειας επίλυσης.