Στόχος η πρόκριση και ο τελικός

Στόχος η πρόκριση και ο τελικός

Μεθυσμένη πολιτεία είναι η οικογένεια της ΑΕΚ μετα την νίκη επι του ΑΠΕΟΛ αλλα αυτό δεν ακουμπά τους παίκτες της ομάδας αλλα και παράλληλα και τον τεχνικό ηγέτη της ομάδας της Λάρνακας.

 Ο κ Κρίστιανσεν έχει καταβάλει μεγάλη προσπάθεια και εχει καταφέρει να προσγειώσει τους παίκτες του αλλα και ταυτόχρονα να τους καθαρίσει το μυαλό και να τους κάνει να συγκεντρωθούν στο σημερινό μεγάλο ραντεβού με την ΑΕΛ

Ο εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΚ μιλώντας στο www.tothemaonline ανέφερε για το παιχνίδι «είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι , αυτό ποιυ θέλουμε να δούμε είναι τον κόσμο να στηρίζει την ομάδα μας. Ξεκινάμε με βάση τον κόσμο που βρέθηκε στο ΓΣΖ το Σάββατο και περιμένουμε σαφώς μεγαλύτερο αριθμό. Αυτό που λέω είναι πως όλα θα κριθούν από το τι θα πέτυχει η ομάδα μας στο τέλος της χρονιάς και όχι αν κερδίσαμε είτε το ΑΠΟΕΛ είτε την Ομόνοια. Στόχος μας μεγάλος να καταφέρουμε να κερδίσουμε το εισιτήριο για τον τελικό»

Στο αγωνιστικό κομμάτι δεν θα γίνουν αλλαγές από τον κ Κρίστιανσεν πέραν από την επιστροφή του Νεγκρι στο αρχικό σχήμα στην θέση του Τόνιο.

Πανίκος Θεοδοσίου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βρετανικές Βάσεις: Διάλογος με το Λονδίνο ή προεκλογική σύγκρουση - Επιλέγει χαμηλούς τόνους η Kυβέρνηση

Βρετανικές Βάσεις: Διάλογος με το Λονδίνο ή προεκλογική σύγκρουση - Επιλέγει χαμηλούς τόνους η Kυβέρνηση

Στο επίκεντρο της πολιτικής επικαιρότητας επανέρχεται το ζήτημα των Βρετανικών Βάσεων, αυτή τη φορά μέσα από τη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου και τις δηλώσεις του Κυβερνητικού Εκπροσώπου που επιχειρούν να χαράξουν τη γραμμή της κυβέρνησης. Την ώρα που η προεκλογική περίοδος για τις βουλευτικές εκλογές ανεβάζει τους τόνους, το θέμα μετατρέπεται σε πεδίο πολιτικής αντιπαράθεσης, με διαφορετικές προσεγγίσεις να συγκρούονται.

BEST OF TOTHEMAONLINE