Η… αρμάδα και η μη «τσιγκουνιά» ΞΕΣΗΚΩΝΕΙ και άλλους για τη δυτική

Η… αρμάδα και η μη «τσιγκουνιά» ΞΕΣΗΚΩΝΕΙ και άλλους για τη δυτική

Οι Απολλωνίστες, βλέπουν την ομάδα να βαδίζει από επιτυχία σε επιτυχία το τελευταίο τρίμηνο και τη διοίκηση να μην «τσιγκουνεύεται» και να φέρνει 4 νέους παίχτες τον Γενάρη. 

Φυσικά, έπαιξε ρόλο και το ότι μπήκαν αρκετά «πετροδόλαρα» στο ταμείο από την πώληση Ζελάγια σε ομάδα της Σαουδικής Αραβίας.

Διοίκηση, τεχνική ηγεσία και παίχτες, περιμένουν τώρα που μπαίνει στα πιο… βαθιά και στα πιο δύσκολα η χρονιά, ότι θα επιστρέψουν στη δυτική του Τσιρείου κι άλλοι οπαδοί της ομάδας.

Σήμερα δεν θα ισχύουν τα εισιτήρια διαρκείας, επειδή ο Απόλλωνας είναι τυπικά φιλοξενούμενος. Εκτιμούμε ότι θα ξεπεράσουν τις 3,5 χιλιάδες οι οπαδοί του Απόλλωνα που θα βρεθούν στο Τσίρειο.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα βήματα στο Κυπριακό μετά την ενημέρωση Ολγκίν στον Γκουτέρες - Στο επίκεντρο οι επαφές σε Κύπρο, Ελλάδα και Τουρκία

Νέα βήματα στο Κυπριακό μετά την ενημέρωση Ολγκίν στον Γκουτέρες - Στο επίκεντρο οι επαφές σε Κύπρο, Ελλάδα και Τουρκία

Για τα αποτελέσματα των επαφών της σε Λευκωσία, Αθήνα και Άγκυρα, ενημέρωσε τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, η προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE