Η… αρμάδα και η μη «τσιγκουνιά» ΞΕΣΗΚΩΝΕΙ και άλλους για τη δυτική

Η… αρμάδα και η μη «τσιγκουνιά» ΞΕΣΗΚΩΝΕΙ και άλλους για τη δυτική

Οι Απολλωνίστες, βλέπουν την ομάδα να βαδίζει από επιτυχία σε επιτυχία το τελευταίο τρίμηνο και τη διοίκηση να μην «τσιγκουνεύεται» και να φέρνει 4 νέους παίχτες τον Γενάρη. 

Φυσικά, έπαιξε ρόλο και το ότι μπήκαν αρκετά «πετροδόλαρα» στο ταμείο από την πώληση Ζελάγια σε ομάδα της Σαουδικής Αραβίας.

Διοίκηση, τεχνική ηγεσία και παίχτες, περιμένουν τώρα που μπαίνει στα πιο… βαθιά και στα πιο δύσκολα η χρονιά, ότι θα επιστρέψουν στη δυτική του Τσιρείου κι άλλοι οπαδοί της ομάδας.

Σήμερα δεν θα ισχύουν τα εισιτήρια διαρκείας, επειδή ο Απόλλωνας είναι τυπικά φιλοξενούμενος. Εκτιμούμε ότι θα ξεπεράσουν τις 3,5 χιλιάδες οι οπαδοί του Απόλλωνα που θα βρεθούν στο Τσίρειο.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Εξανεμίζονται οι ελπίδες για ουσιαστικές συνομιλίες- Δριμεία επίθεση Τατάρ κατά Προέδρου Χριστοδουλίδη-Ταράζει τα «ήρεμα νερά» του Αιγαίου, η Άγκυρα

Κυπριακό: Εξανεμίζονται οι ελπίδες για ουσιαστικές συνομιλίες- Δριμεία επίθεση Τατάρ κατά Προέδρου Χριστοδουλίδη-Ταράζει τα «ήρεμα νερά» του Αιγαίου, η Άγκυρα

Για διπρόσωπη πολιτική κατηγορεί τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο κατοχικός ηγέτης. Σε ένα νέο παραλήρημα που φαίνεται ότι συνδέεται με το πρόσφατο καταδικαστικό ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου, για την Τουρκία, ο Τατάρ επικαλείται μεταξύ άλλων, τις πρόσφατες δηλώσεις του Προέδρου Χριστοδουλίδη, ο οποίος είχε πει ότι έχουμε το κλειδί, έχουμε τη στρατηγική. Ο Τατάρ διερωτήθηκε ποια πόρτα ανοίγει αυτό το κλειδί, σημειώνοντας ότι αυτό το κλειδί ανοίγει την πόρτα όπου τα θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα του τουρκοκυπριακού λαού έχουν τύχει σφετερισμού και συνεχίζεται η άδικη και παράνομη απομόνωση. 

BEST OF TOTHEMAONLINE