ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Άσχημο παιχνίδι επιφύλασσε η μοίρα σε άνδρα οδηγό – Έσβησε πάνω στο τιμόνι

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Άσχημο παιχνίδι επιφύλασσε η μοίρα σε άνδρα οδηγό – Έσβησε πάνω στο τιμόνι

Ένα άσχημο και δυσάρεστο περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (01/02), σε 74χρονο οδηγό, ο οποίος ξεψύχησε πάνω στο τιμόνι του οχήματος του.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο 74χρονος καθώς οδηγούσε το όχημα του στην περιοχή Αγλατζίας της Λευκωσίας φαίνεται να έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα να χτυπήσει σε περιτοίχισμα οικίας και να ακινητοποιηθεί.

Στην συνέχεια ο 74χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες τα αίτια του θανάτου του ήταν παθολογικά.

Κων/νος Νεοφύτου  

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΝΑΛΥΣΗ: Η ανθεκτικότητα Χριστοδουλίδη σε ένα ρευστό πολιτικό σκηνικό

ΑΝΑΛΥΣΗ: Η ανθεκτικότητα Χριστοδουλίδη σε ένα ρευστό πολιτικό σκηνικό

Σε μια περίοδο έντονης πολιτικής κινητικότητας, χαμηλής κομματικής συσπείρωσης και αυξημένης αβεβαιότητας ενόψει των βουλευτικών εκλογών, η δημοσκόπηση της Stratego/IMR για την «Καθημερινή» καταγράφει ένα στοιχείο με ιδιαίτερη πολιτική σημασία: ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης εμφανίζει σταθερή ανοδική πορεία και παραμένει πρώτος σε θετική γνώμη μεταξύ των πολιτικών προσώπων.

BEST OF TOTHEMAONLINE