ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Νέα Σαλαμίνα: Για το μεγάλο βήμα της εξάδας! Οι σκέψεις του Σάββα Πουρσαϊτίδη

Νέα Σαλαμίνα: Για το μεγάλο βήμα της εξάδας! Οι σκέψεις του Σάββα Πουρσαϊτίδη

Η Νέα Σαλαμίνα φιλοξενείται από τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ (18:00) για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος θέλει να πάρει το τρίποντο για να κάνει το καθοριστικό βήμα της εξάδας.

Αν οι ερυθρόλευκοι, καταφέρουν να φύγουν με μια νίκη από τη Λευκωσία, θα εκμεταλλευτούν τυχόν απώλειες της ΑΕΛ, η οποία αγωνίζεται με τον Απόλλωνα, και φυσικά θα έχουν μια άλλη δυναμική. Καταλαβαίνει κανείς, πως με μία νίκη επί του ΑΠΟΕΛ, η Νέα Σαλαμίνα, θέτει γερή υποψηφιότητα για να βρεθεί στα πλέι-οφ.

Η ομάδα του Σάββα Πουρσαϊτίδη, έχει μπροστά της ένα δύσκολο έργο, αλλά όχι ακατόρθωτο, καθώς μετά την πρόκριση στο κύπελλο επί της Πάφου, όλοι πήραν μια διαφορετική ψυχολογία. Ο Ελλαδίτης κόουτς, αλλά και άπαντες στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο, πως αυτό το παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό για τη συνέχεια και φυσικά θέλουν το θετικό αποτέλεσμα.

ΠΙΘΑΝΗ ΕΝΔΕΚΑΔΑ 

Ο Κίσσας θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια, με τους Ρέινολντς, Λαμπό, Φουστάρ και Κορέια να συνθέτουν την τετράδα της άμυνας.

Ο Σαν Ρομάν θα αγωνιστεί στον χώρο του κέντρου μαζί με τους Μαουρίτσιο και Κωστή, ενώ την επιθετική τριάδα θα αποτελέσουν οι Μαριάνοβιτς, Ελουντού και Κίνγκσλεϊ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε αστυνομικούς με πέτρες και μολότοφ - Συνελήφθη 25χρονος με εκρηκτικά στην κατοχή του

Θανατηφόρο στα κατεχόμενα: Ο 79χρονος Φώτης Φωτίου το θύμα του τροχαίου - Πήρε εξιτήριο η σύζυγός του



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top