ΠΑΦΟΣ: Τραγική κατάληξη – Υπέκυψε στα τραύματα του ο 61χρονος με τον μυστήριο τραυματισμό

ΠΑΦΟΣ: Τραγική κατάληξη – Υπέκυψε στα τραύματα του ο 61χρονος με τον μυστήριο τραυματισμό

Υπέκυψε την Τετάρτη 05/02 στα τραύματά του, 61χρονος, ο οποίος νοσηλευόταν από τις 30 Ιανουαρίου, σε κρίσιμη κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου.

Ο 61χρονος είχε παραληφθεί στις 30/1/2020 από ασθενοφόρο, το οποίο τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε αιμορραγία, υποσκληρίδιο αιμάτωμα και διάφορα κατάγματα.

Σύμφωνα με μαρτυρία, φαίνεται να είχε ανεβεί σε αλουμινένια σκάλα εγκαταλελειμμένου υποστατικού, όπου κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, έχασε την ισορροπία του και έπεσε στο έδαφος από ύψος τεσσάρων περίπου μέτρων.

Υπενθυμίζουμε πως δεν είχε τις αισθήσεις του έφερε τραύμα στο κεφάλι και στα πλευρά . Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Πάφου όπου νοσηλεύοταν διασωληνωμένος στην μονάδα εντατικής παρακολούθησης.

Δίπλα στο σημείο που βρέθηκε βαριά τραυματισμένος ο άγνωστος άντρας βρέθηκε μια σκάλα και εικάζεται ότι έπεσε από ύψος.

Φαίνεται ότι επιχείρησε να ανεβεί στο εξωτερικό μέρος του εγκαταλειμμένου κτηρίου.

Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βίκτωρας Παπαδόπουλος: «Ο ΠτΔ έχει καθαρά χέρια, εδώ σκέφτεται αν θα πάει σε ένα εστιατόριο» - Η κόντρα με ΑΚΕΛ και η απάντηση Στεφάνου

Βίκτωρας Παπαδόπουλος: «Ο ΠτΔ έχει καθαρά χέρια, εδώ σκέφτεται αν θα πάει σε ένα εστιατόριο» - Η κόντρα με ΑΚΕΛ και η απάντηση Στεφάνου

Κατηγορηματική διάψευση κάθε υπαινιγμού περί διαφθοράς εκπέμπει το Προεδρικό περιβάλλον του Νίκου Χριστοδουλίδη.Ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος, διαβεβαίωσε ότι ο Πρόεδρος ασκεί τα καθήκοντά του με απόλυτη εντιμότητα, τονίζοντας πως είναι βέβαιος ότι κατά την αποχώρησή του από το αξίωμα δεν θα υπάρξει καμία σκιά εις βάρος του.

BEST OF TOTHEMAONLINE