ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Τιμητική βράβευση της ΕΚΟ, για την συνεισφορά της στον τομέα της οδικής ασφάλειας

Τιμητική βράβευση της ΕΚΟ,  για την συνεισφορά της στον τομέα της οδικής ασφάλειας

Ασημένιο βραβείο στην κατηγορία «Εταιρική Κοινωνική Υπευθυνότητα» απέσπασε η ΕΚΟ Κύπρου κατά τη διάρκεια των Cyprus Retail Excellence Awards 2020, ως ένδειξη αναγνώρισης των δράσεων που πραγματοποιεί τα τελευταία χρόνια στον τομέα της οδικής ασφάλειας.

Η απονομή πραγματοποιήθηκε στις 22 Ιανουαρίου, παρουσία εκπροσώπων της Πολιτείας και του επιχειρηματικού κόσμου της Κύπρου. Η ΕΚΟ Κύπρου εκπροσωπήθηκε από τον κ. Γιώργο Γρηγορά, Διευθύνοντα Σύμβουλο της Εταιρείας.

Κατά τη διάρκεια της απονομής του τιμητικού βραβείου, ο κ. Γιώργος Γρηγοράς, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Η ενασχόληση της ΕΚΟ Κύπρου με δράσεις και ενέργειες προς την ελαχιστοποίηση των τροχαίων οδικών ατυχημάτων είναι διαχρονική, πολύπλευρη και αποτελεί μέρος της κουλτούρας της εταιρείας μας. Στην ΕΚΟ έχουμε δημιουργήσει ένα ολιστικό σχέδιο δράσης, που ξεκινά από τα μικρά παιδιά και καταλήγει στις πιο ευάλωτες ομάδες, όπως είναι οι μοτοσικλετιστές και οι ποδηλάτες.»

Η EKO Κύπρου είναι διαχρονικό μέλος της Ευρωπαϊκής Χάρτας Οδικής Ασφάλειας και στενός συνεργάτης του τμήματος Τροχαίας του Αρχηγείου Αστυνομίας. Οι δράσεις της στον τομέα της οδικής ασφάλειας ποικίλουν και καλύπτουν, μεταξύ άλλων, εκπαιδεύσεις σε μοτοσικλετιστές μέσω του EKO Safe Rider Club, ενημερωτικές ημερίδες σε ποδηλάτες (σε συνεργασία με την πρωταθλήτρια Κύπρου στην ποδηλασία κα. Άντρη Χριστοφόρου), καθώς και εκπαιδεύσεις σε παιδιά μέσω του καινοτόμου διαδραστικού παιχνιδιού τύπου VR - “ΕΚΟ Road Challenges”.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top