Κατέληξαν στο ΤΑΕ αντί στον αγώνα: O ένας επιτέθηκε σε αστυνομικό και ο άλλος έριχνε φωτοβολίδες στον αυτοκινητόδρομο

Κατέληξαν στο ΤΑΕ αντί στον αγώνα: O ένας επιτέθηκε σε αστυνομικό και ο άλλος έριχνε φωτοβολίδες στον αυτοκινητόδρομο

Δεν βάζουν μυαλό κάποιοι οπαδοί ομάδων αφού βρίσκουν συνεχώς τρόπους για να δημιουργούν προβλήματα σε ποδοσφαιρικούς αγώνας.

Σε δυο διαφορετικές περιπτώσεις χθες ένας 43χρονος και ένας 17χρονος αμαύρωσαν τον αγώνα ΑΕΚ – ΑΕΛ που πραγματοποιήθηκε στη Λάρνακα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, πριν από τον αγώνα, συνοδηγός αυτοκινήτου που μετέβαινε από τη Λεμεσό στη Λάρνακα για τον αγώνα ΑΕΚ – ΑΕΛ στο ΓΣΖ, λίγο έξω από τη πόλη έριξε φωτοβολίδα στο δρόμο.

Οι επί καθήκοντι αστυνομικοί που βρίσκονταν στην περιοχή επιβλέποντας την τροχαία κίνηση, σταμάτησαν το αυτοκίνητο, συνέλαβαν τον συνοδηγό και τον μετέφεραν στο ΤΑΕ Λάρνακας.

Από τις εξετάσεις αποκαλύφθηκε ότι πρόκειται για 43χρονο από τη Λεμεσό.

Σε άλλο επεισόδιο έξω από το γήπεδο ΓΣΖ ένας 17χρονος από τη Λάρνακα για άγνωστη αιτία άρχισε να πετά πέτρες στους αστυνομικούς που βρίσκονταν έξω από το στάδιο.

Οι δύο αναμένεται να παρουσιαστούν σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για καταχώρηση της υπόθεσης τους.

Ο 43χρονος αντιμετωπίζει κατηγορίες για απαγόρευση μεταφοράς επιθετικού όπλου, αμελείς και απερίσκεπτες πράξεις και οχλαγωγία, ενώ ο 17χρονος, κατηγορίες για συμπλοκή και επίθεση εναντίον αστυνομικού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο χρόνος πιέζει: Η προειδοποίηση Ολγκίν και η μάχη για την επόμενη μέρα

Κυπριακό: Ο χρόνος πιέζει: Η προειδοποίηση Ολγκίν και η μάχη για την επόμενη μέρα

Μάχη με τον χρόνο βρίσκεται σε εξέλιξη στο Κυπριακό, καθώς οι επόμενοι μήνες θεωρούνται καθοριστικοί για το κατά πόσο θα δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για νέα κινητικότητα. Με τη θητεία του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ να πλησιάζει προς το τέλος της, η προσωπική του απεσταλμένη, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, στέλνει σαφές μήνυμα προς τις δύο πλευρές: η ευκαιρία υπάρχει, αλλά δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι θα υπάρξει και επόμενη.

BEST OF TOTHEMAONLINE