ΚΥΠΡΟΣ: Αντί στο αεροπλάνο κατέληξαν στο κελί- Έμπλεξαν οι δύο νεαρές

ΚΥΠΡΟΣ: Αντί στο αεροπλάνο κατέληξαν στο κελί- Έμπλεξαν οι δύο νεαρές

Θέλησαν να το «παίξουν» Γαλλίδα και Ιταλίδα, ωστόσο δεν κατάφεραν να ξεγελάσουν τις Αρχές. Το ταξίδι τους δεν έγινε με αεροπλάνο τελικά, αλλά με περιπολικό και προορισμό το ΤΑΕ Πάφου.

Το Επαρχιακό δικαστήριο Πάφου εξέδωσε διατάγματα πενθήμερης προσωποκράτησης εναντίον δύο γυναικών ηλικίας 19 και 26 ετών προς διευκόλυνση των ανακρίσεων σε σχέση με υπόθεση  πλαστογραφίας , κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου, παράνομης εισόδου στο έδαφος της ΚΔ και  παράνομης παραμονής. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η 19χρονη που μετέβη στο αεροδρόμιο Πάφου για τον διαβατηριακό έλεγχο διαφάνηκε ότι είχε στην κατοχή της γαλλικό δελτίο ταυτότητας και η 26χρονη ιταλικό δελτίο ταυτότητας και τα δύο πλαστά.

Οι δύο γυναίκες μεταφέρθηκαν στα Γραφεία του ΤΑΕ Πάφου όπου έδωσαν κάποιους ισχυρισμούς που διερευνώνται.

 

(φωτογραφία αρχείου)

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι αντιδράσεις των κομμάτων μετά την αποχώρηση της Πρώτης Κυρίας από τον Ανεξάρτητο Φορέα - Βίντεο

Οι αντιδράσεις των κομμάτων μετά την αποχώρηση της Πρώτης Κυρίας από τον Ανεξάρτητο Φορέα - Βίντεο

Λίγα 24ωρα μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο που προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις, η Πρώτη Κυρία προχώρησε σε δημόσια δήλωση, ανακοινώνοντας την αποχώρησή της από την προεδρία της Διαχειριστικής Επιτροπής του Ανεξάρτητου Φορέα Κοινωνικής Στήριξης.

BEST OF TOTHEMAONLINE