ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Δυστυχώς εντοπίστηκε καμένο το όχημα που «έκρυβε» τις αναμνήσεις του νεκρού Μάριου- «Δεν σέβονται μανάδες που κλαίνε…»

ΛΕΜΕΣΟΣ: Δυστυχώς εντοπίστηκε καμένο το όχημα που  «έκρυβε» τις αναμνήσεις του νεκρού Μάριου- «Δεν σέβονται μανάδες που κλαίνε…»

Παρά την κινητοποίηση των φίλων από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το όχημα το οποίο κλάπηκε από τον Άγιο Αθανάσιο στη Λεμεσό και μέσα βρισκόταν το κράνος αλλά και τα ρούχα 22χρονου που «έσβησε» σε θανατηφόρο τροχαίο εντοπίστηκε καμένο. 

Του Στέλιου Στυλιανού

Σύμφωνα με πληροφορίες το όχημα που αναζητούσε η οικογένεια, όχι για την αξία του, αλλά για τις αναμνήσεις του παλληκαριού τους που έσβησε στις 15/10/2017, άγνωστοι μετά και την δημοσιότητα που πήρε το θέμα, επέλεξαν να του βάλουν φωτιά (βρέθηκε καμένο ολοσχερώς σε δύσβατη περιοχή στην Ερήμη), αδιαφορώντας για τη συγκινητική έκκληση της αδελφής του.

Για την άσχημη εξέλιξη, ευχαριστώντας παράλληλα τον κόσμο που θέλησε να βοηθήσει, ενημέρωσε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Facebook η αδελφή του. Η οικογένεια έχει ακόμα μια μικρή ελπίδα τα πολύτιμα για αυτούς αντικείμενα να μην έχουν καέι μέσα στο αυτοκίνητό και οι δράστες να τα έχουν αφήσει κάπου.

Να θυμίσουμε ότι ο άτυχος νέος έσβησε στην άσφαλτο μετά από δυστύχημα που συνέβη τα ξημερώματα στις 15/10/2017 στον αυτοκινητόδρομο Πάφου – Λεμεσού κοντά στην έξοδο του χωριού Καντού.

Ο 22χρονος, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, έχασε τον έλεγχο της μεγάλου κυβισμού μοτοσικλέτας του ενώ επέστρεφε από επίσκεψη σε φιλικό σπίτι.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μετέφερε τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top