ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΥΠΟΙΚ: "Ο ΓΓ του ΑΚΕΛ επιτίθεται στην Κυβέρνηση την ώρα που η ΕΕ επιβεβαιώνει τη θετική προοπτική της οικονομίας"

ΥΠΟΙΚ: "Ο ΓΓ του ΑΚΕΛ επιτίθεται στην Κυβέρνηση την ώρα που η ΕΕ επιβεβαιώνει τη θετική προοπτική της οικονομίας"

Την ώρα που η Ευρωπαϊκή Επιτροπή επιβεβαιώνει τους ισχυρούς ρυθμούς ανάπτυξης και την θετική προοπτική της Κυπριακής οικονομίας, την δραστική μείωση της ανεργίας αλλά και την εμπέδωση θετικού οικονομικού κλίματος, το ΑΚΕΛ δια του Γενικού του Γραμματέα, αναφέρει σε γραπτή του δήλωση ο Υπουργός Οικονομικών Κωνσταντίνος Πετρίδης.

Παράλληλα επιβεβαιώνει την προσήλωση της Κυβέρνησης στην ευρωπαϊκή οικογένεια και στις πολιτικές της Ευρωπαϊκής Ένωσης, της οποίας η Κύπρος αποτελεί ένα εποικοδομητικό εταίρο.
 
«Είναι μέσω άλλωστε αυτών των πολιτικών που στα Κράτη Μέλη της Ε.Ε παρέχεται η καλύτερη προστασία στα δικαιώματα των εργαζομένων, απευθύνονται καλύτερα τα κοινωνικά ζητήματα, και υπάρχουν οι πιο αυστηροί κανονισμοί για την προστασία του περιβάλλοντος σε σχέση με οποιοδήποτέ άλλο μέρος στον πλανήτη», αναφέρει.  
 
Προσθέτει ότι είναι αυτές τις πολιτικές που υποστηρίζουν και συνδιαμορφώνουν όχι μόνο τα κεντροδεξιά αλλά και τα κεντροαριστερά κόμματα και κυβερνήσεις στην Ευρώπη.
 
Ο ΥΠΟΙΚ εκφράζει τέλος την ελπίδα ότι η πραγματοποίηση του Πρώτου Οικονομικού Φόρουμ του ΑΚΕΛ το οποίο και καλωσορίζει, θα αποτελέσει την ευκαιρία για εκσυγχρονισμό των αντιλήψεων και απεγκλωβισμό από δογματισμούς του παρελθόντος και του ΑΚΕΛ.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πέρασαν χειροπέδες σε δεσμοφύλακα: Τον έπιασαν με τις πιτζάμες του ενώ έφερε κουκούλα και γάντια

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Καταγγελία για απαγωγή και κακοποίηση Σύρου - «Η αστυνομία δεν ενήργησε άμεσα» - Δείτε φωτογραφίες

Δίκη στο Μάτι: Συγκλονίζει ο Άρης Χερουβείμ που έχασε μάνα, αδερφή και δίδυμες ανιψιές στη φωτιά

Μονή Αββακούμ: Σε προχωρημένο στάδιο οι εξετάσεις της Αστυνομίας

Πασχαλινό τραπέζι: «Καίει» το κρέας τις τσέπες των καταναλωτών – Πιο φθηνά από πέρσι τα αυγά και τα λαχανικά – Δείτε πίνακες



Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Ενώπιον μιας πρωτοφανούς σύγκρουσης θεσμών βρίσκεται η κυπριακή κοινωνία η οποία παρακολουθεί με μεγάλο ενδιαφέρον για το ποιο θα είναι το αποτέλεσμα της δικαστικής διαμάχης μεταξύ του Γενικού Εισαγγελέα Γιώργου Σαββίδη και του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη. Ενδιαφέρον Συνταγματικό, Πολιτειακό και Πολιτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top