ΛΕΜΕΣΟΣ: Μεθυσμένος άνδρας έκανε ανάστατο το Νοσοκομείο και επιτέθηκε εναντίον Αστυνομικού

ΛΕΜΕΣΟΣ: Μεθυσμένος άνδρας έκανε ανάστατο το Νοσοκομείο και επιτέθηκε εναντίον Αστυνομικού

Μεγάλη αναστάτωση προκάλεσε 27χρονος αλλοδαπός στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού τα ξημερώματα της Πέμπτης (20/02).

Του Κωνσταντίνου Νεοφύτου

Σύμφωνα με πληροφορίες τα ξημερώματα της Πέμπτης (20/02) 27χρονος αλλοδαπός περίμενε να εξεταστεί στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού και άρχισε να φωνάζει και να προκαλεί φασαρία.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μας Αστυνομικός ο οποίος βρισκόταν στο Γ Ν πήγε να τον σταματήσει με αποτέλεσμα ο 27χρονος να επιτεθεί εναντίον του.  

Ο 27χρονος συνελήφθη για αυτόφωτο αδίκημα και το πρωί της Πέμπτης (20/02) αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον δικαστηρίου.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Θανατηφόρο με μοτοσικλέτα στη Λεμεσό: Νεκρός 26χρονος - Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του

Θανατηφόρο με μοτοσικλέτα στη Λεμεσό: Νεκρός 26χρονος - Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του

Γύρω στις 8.30μ.μ. χθες, ενώ 21χρονος οδηγούσε το αυτοκίνητο του στην οδό Διονύσου στη Λεμεσό, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε 25χρονος.