ΑΓ. ΝΑΠΑ – ΑΠΟΠΕΙΡΑ: Γραπτή μαρτυρία σε βάρος Μαμαλικόπουλου – ‘Οργάνωσε το έγκλημα από τη φυλακή’

ΑΓ. ΝΑΠΑ – ΑΠΟΠΕΙΡΑ: Γραπτή μαρτυρία σε βάρος Μαμαλικόπουλου – ‘Οργάνωσε το έγκλημα από τη φυλακή’

Εγκρίθηκε το αίτημα της Αστυνομίας για 8ημερη προσωποκράτηση του ισοβίτη Δημήτρη Μαμαλικόπουλου, στο πλαίσιο των ερευνών για πλήρη εξιχνίαση της υπόθεσης με την απόπειρα δολοφονία που σημειώθηκε στην Αγία Νάπα την Κυριακή (16/02) και είχε ως αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό τεσσάρων προσώπων.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε εκπρόσωπος το ΤΑΕ Αμμοχώστου, εξασφαλίστηκε γραπτή μαρτυρία σε βάρος του Μαμαλικόπουλου που ως γνωστόν έχει καταδικαστεί ως φυσικός αυτουργός του πενταπλού φονικού στην Αγία Νάπα.

Ο Μαμαλικόπουλος σύμφωνα με την μαρτυρία, φέρεται να οργάνωσε το έγκλημα από τις Κεντρικές Φυλακές, δίδοντας πληροφορίες στον 38χρονο Χ.Χ., φωτογραφίες του Κύπριου επιχειρηματία που ήθελε να βγει από τη μέση, ενώ φέρεται να μεσολάβησε για να λάβει το τσέχικο στρατιωτικό τυφέκιο (M58) με το οποίο διαπράχθηκε το έγκλημα.

Θα ακολουθήσει πλήρες ρεπορτάζ...

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Παρουσίασε συγκεκριμένη πρόταση στον Στάρμερ για τις βάσεις - «Δεν θα χρησιμοποιηθούν σε επιθετικές επιχειρήσεις»

ΠτΔ: Παρουσίασε συγκεκριμένη πρόταση στον Στάρμερ για τις βάσεις - «Δεν θα χρησιμοποιηθούν σε επιθετικές επιχειρήσεις»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε σήμερα μακρά τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου, κατόπιν πρωτοβουλίας του τελευταίου, στο πλαίσιο των τακτικών επαφών των δύο ηγετών επι των γεωπολιτικών εξελίξεων στην ευρύτερη περιοχή.

BEST OF TOTHEMAONLINE