ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΑΓ. ΝΑΠΑ – ΑΠΟΠΕΙΡΑ: Έσπασε στην ανάκριση κι έδωσε Μαμαλικόπουλο και τρίτο πρόσωπο –Βρήκαν περίστροφο

ΑΓ. ΝΑΠΑ – ΑΠΟΠΕΙΡΑ: Έσπασε στην ανάκριση κι έδωσε Μαμαλικόπουλο και τρίτο πρόσωπο –Βρήκαν περίστροφο

Φαίνεται πως «έσπασε» στην ανάκριση κι έδωσε τον Δημήτρη Μαμαλικόπουλο ως τον ηθικό αυτουργό της απόπειρας δολοφονίας της περασμένης Κυριακής (16/02).

Ο λόγος για τον 38χρονο Χ.Χ., ο οποίος συνελήφθη ως φυσικός αυτουργός για την εγκληματική επίθεση σε καφεστιαρόριο της Αγίας Νάπας που είχε ως αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό τεσσάρων προσώπων, όταν άρχισε να πυροβολεί αδιακρίτως με τσεχικό πυροβόλο όπλο (Μ58).

Ο 38χρονος, με βάση τα όσα ανέφερε στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας ο ανακριτής του ΤΑΕ Αμμοχώστου, παραδέχθηκε ότι το έγκλημα οργάνωσε μέσα από τις Κεντρικές Φυλακές ο Μαμαλικόπουλος, ενώ αναφέρθηκε και σε τρίτο πρόσωπο που τον βοήθησε. Αυτό το πρόσωπο φρόντισε να πάρει τον οπλισμό ο 38χρονος και γενικότερα αποτέλεσε τον συνδετικό κρίκο μεταξύ του τελευταίου και του Μαμαλικόπουλου.

Μάλιστα, ο 38χρονος υπέδειξε και σημείο στο οποίο ήταν κρυμμένο περίστροφο. Το εν λόγω περίστροφο εντοπίστηκε και δεσμεύτηκε από την Αστυνομία μετά από υπόδειξη του Χ.Χ.

Ο συλληφθείς παραδέχθηκε στους ανακριτές ότι παρακολουθούσε εδώ και έναν μήνα τον Κύπριο επιχειρηματία, ιδιοκτήτη νυκτερινών κέντρων διασκέδασης στην Αγία Νάπα.

Ο Μαμαλικόπουλος ως γνωστόν καταδικάστηκε σε ισόβια φυλάκιση ως ο εκτελεστής στο πενταπλό φονικό, με θύματα πέντε φρουρούς ασφαλείας του Φάνου Καλοψιδιώτη. Μετά την έγκριση του αιτήματος της Αστυνομίας για 8ήμερη προσωποκράτησή του θα βρίσκεται σε κρατητήρια της Αστυνομίας απομωνομένους υπό τον φόβο να μην 'μολύνει' το ανακριτικό έργο που βρίσκεται σε εξέλιξη.  

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μέχρι πότε θα μας «πνίγει» η σκόνη - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος



LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Το Ισραήλ χτύπησε αεροπορική βάση στο Ιράν - Οι πυρηνικές εγκαταστάσεις είναι ασφαλείς

LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Το Ισραήλ χτύπησε αεροπορική βάση στο Ιράν - Οι πυρηνικές εγκαταστάσεις είναι ασφαλείς

Ισραηλινός πύραυλος έπληξε το Ιράν, δήλωσαν δύο Αμερικανοί αξιωματούχοι στο CBS News. Τα ιρανικά κρατικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι οι πτήσεις έχουν ανασταλεί πάνω από πολλές πόλεις, σύμφωνα με το Associated Press. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top