ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Έκλεψε την τέφρα 19χρονου νεκρού και έμαθε την ποινή του- Έλεγε «I’m sorry» κλαίγοντας ο 33χρονος Κύπριος

ΛΕΜΕΣΟΣ: Έκλεψε την τέφρα 19χρονου νεκρού και έμαθε την ποινή του-  Έλεγε «I’m sorry» κλαίγοντας ο 33χρονος Κύπριος

Ποινή φυλάκισης 10 μηνών επέβαλε το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού εναντίον του 33χρονου, ο οποίος παραδέχθηκε πως είχε κλέψει την τεφροδόχο του παιδιού ζεύγους Σουηδών τουριστών. Η 35χρονη φίλη του απαλλάχθηκε από τις κατηγορίες, που αφορούσαν κλοπή και κακόβουλη ζημιά.

 
Ο 33χρονος, ο οποίος εξέφρασε μεταμέλεια για την πράξη του, οδηγήθηκε την Τετάρτη 26/2 στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, το οποίο διέταξε τη δεκάμηνη φυλάκιση του, για την υπόθεση, ενώ του επέβαλε άλλους πέντε μήνες φυλάκιση, ενεργοποιώντας ποινή με αναστολή οκτώ μηνών, που αφορούσε παλαιότερες υποθέσεις κλοπών.
 
Η 35χρονη φίλη του, που αν και τοποθετούσε τον εαυτό της στη σκηνή, αρνείτο εμπλοκή στην υπόθεση, απαλλάχθηκε από τις κατηγορίες.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΚΛΟΠΗ ΤΕΦΡΑΣ: Ομολόγησε ο 33χρονος- Έστειλε μήνυμα στη μητέρα του νεκρού 19χρονου
 
Η τεφροδόχος κλάπηκε στις 27 Δεκεμβρίου 2019 από το αυτοκίνητο ενοικιάσεων του ζεύγους, που βρισκόταν σταθμευμένο σε χώρο στάθμευσης εστιατορίου στην περιοχή Ακτή του Κυβερνήτη, με τον 33χρονο να παραδέχεται πως ήταν αυτός που έσπασε το τζάμι και άρπαξε τις τσάντες με τα προσωπικά αντικείμενα του ζεύγους.

Να θυμίσουμε ότι σύμφωνα με την χαροκαμένη μάνα, ο δράστης της τηλεφώνησε την Κυριακή (29/12) το απόγευμα και κλαίγοντας της ζητούσε συγγνώμη. «I’ sorry, I’ sorry, I’ sorry, I’ sorry…» έλεγε επαναλαμβανόμενα στην κα Bednarz, κλαίγοντας.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top