ΚΥΠΡΟΣ: Επίδοξο φονιά καταδίκασε το Δικαστήριο- Οδηγούσε επικίνδυνα, τύφλα στο μεθύσι και με υπερβολική ταχύτητα

ΚΥΠΡΟΣ: Επίδοξο φονιά καταδίκασε το Δικαστήριο- Οδηγούσε επικίνδυνα, τύφλα στο μεθύσι και με υπερβολική ταχύτητα

«Θανατηφόρο κοκτέιλ», ταχύτητας και αλκοόλ καθώς και επικίνδυνης οδήγησης για 24χρονο οδηγό, που για δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες πιάστηκε από την Αστυνομία.

Θα περάσει τους επόμενους μήνες στη φυλακή και ελπίζουμε να βάλει μυαλό γιατί μεθυσμένος και με υπερβολική ταχύτητα μπορούσε να σκοτώσει ή να σκοτωθεί.

Σε επτά μήνες φυλάκιση καταδίκασε την Πέμπτη 27/2 το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου, 24χρονο, αφού τον έκρινε ένοχο σε υπόθεση οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλης (181μg℅ αντί 9μg℅), οδήγηση οχήματος αλόγιστα και επικίνδυνα, με υπερβολική ταχύτητα, οδήγηση στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας, ενώ παρέλειψε να σταματήσει σε σήμα αστυνομικού με στολή.

Τα πιο πάνω αδικήματα διαπράχθηκαν στις 28/1/2020 στην επαρχία Αμμοχώστου, ενώ υπόψιν λήφθηκε και δεύτερη υπόθεση οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλης, που διαπράχθηκε στις 4/8/2019 επίσης, στην επαρχία Αμμοχώστου.
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης – Ερχιουρμάν μαζί στο φεστιβάλ της Πύλας – Νέο ραντεβού την επόμενη εβδομάδα

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης – Ερχιουρμάν μαζί στο φεστιβάλ της Πύλας – Νέο ραντεβού την επόμενη εβδομάδα

Σε θετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν, υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, σύμφωνα με το ανακοινωθέν που εκδόθηκε μετά την ολοκλήρωσή της.

BEST OF TOTHEMAONLINE