ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΑΓ. ΝΑΠΑ - ΑΠΟΠΕΙΡΑ: Μέσω ειδικής εφαρμογής έπαιρνε εντολές ο 38χρονος

ΑΓ. ΝΑΠΑ - ΑΠΟΠΕΙΡΑ: Μέσω ειδικής εφαρμογής έπαιρνε εντολές ο 38χρονος

Μέσω ειδικής εφαρμογής φέρεται να επικοινωνούσε ο Δημήτρης Μαμαλικόπουλος με τον 38χρονο Χ.Χ. από την Πάφο, που διέπραξε την απόπειρα φόνου της 16ης Φεβρουαρίου, πυροβολώντας με Μ58 στην τζαμαρία καφεστιατορίου στην Αγία Νάπα.

Αυτό υποστηρίζει ο 38χρονος, ο οποίος ανέφερε ότι τον τελευταίο μήνα παρακολουθούσε τις κινήσεις 53χρονου επιχειρηματία που ήταν ο φερόμενος στόχος της εγκληματικής ενέργειας, πάντα σε συνεννόηση με τον Μαμαλικόπουλο, αλλά και υπόδειξή του.

Είπε ακόμη ότι ο Μαμαλικόπουλος του έδινε οδηγίες μέσω εφαρμογής και με συγκεκριμένο τηλεφωνικό αριθμό.

Όλα τα πιο πάνω αναφέρθηκαν στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας (29/02) στο πλαίσιο του αιτήματος της Αστυνομίας για προσωποκράτηση του Μαμαλικόπουλου, για ακόμη πέντε ημέρες.

Η Αστυνομία θέλει να κρατείται ο ισοβίτης σε άλλο χώρο εκτός Κεντρικών Φυλακών, υπό τον φόβο να μην επηρεαστεί η πορεία των ερευνών.

Όπως γίνεται αντιληπτό την ερχόμενη Πέμπτη (05/03) αναμένεται να γίνει καταχώριση της υπόθεσης στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας, με στόχο την παραπομπή σε δίκη ενώπιον του Κακουργιοδικείου Λάρνακας – Αμμοχώστου.

Μέχρι τότε θα έχει ολοκληρωθεί και το ανακριτικό έργο.

Τα αδικήματα διαπράχθηκαν μεταξύ των ημερομηνιών 13 και 16 Φεβρουαρίου 2020 και αφορούν την υπόθεση απόπειρας φόνου επιχειρηματία σε καφετέρια της Αγίας Νάπας.

Υπενθυμίζεται ότι γύρω στις 02:00 τα ξημερώματα της 16ης Φεβρουαρίου, άγνωστο πρόσωπο που φορούσε μαύρα ρούχα και είχε καλυμμένο το πρόσωπό του, πέρασε πεζό έξω από καφεστιατόριο που βρίσκεται στην Λεωφόρο Κρυού Νερού στην Αγία Νάπα και άρχισε να πυροβολεί με ριπή εναντίον των θαμώνων που βρίσκονταν σ’ αυτό. Στη συνέχεια ο δράστης τράπηκε σε φυγή τρέχοντας προς το Μουσείο "Θάλασσα".

Από τους πυροβολισμούς τραυματίστηκαν σοβαρά τέσσερα άτομα, τρεις άνδρες και μία γυναίκα, τα οποία μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου όπου κρατήθηκαν για νοσηλεία. Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης της η γυναίκα διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Εξήγγειλε και επίσημα την υποψηφιότητα του Τορναρίτη για τη δημαρχία Λευκωσίας ο ΔΗΣΥ: «Ο Νίκος την αγαπάει πραγματικά και την πονάει αυτή την πόλη»

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με απόφασή του διόρισε τον Γεώργιο Σκαλιά ως Ειδικό του Σύμβουλο για θέματα Εκπαίδευσης. Ο διορισμός του είναι άνευ απολαβών και δεν περιλαμβάνει οποιεσδήποτε εκτελεστικές αρμοδιότητες και εξουσίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top