Κεκλεισμένων και… διπλή οικονομική ΖΗΜΙΑ για την Ομόνοια 1948 – Πως θα καλυφθεί η ΧΑΣΟΥΡΑ

Κεκλεισμένων και… διπλή οικονομική ΖΗΜΙΑ για την Ομόνοια 1948 – Πως θα καλυφθεί η ΧΑΣΟΥΡΑ

Η Ομόνοια 1948 τιμωρήθηκε με πρόστιμο 10.000 ευρώ από τη Δικαστική Επιτροπή της ΚΟΠ για τη συμπεριφορά των οπαδών της, αλλά και με ποινή “κεκλεισμένων των θυρών”.

Μάλιστα, με ανακοίνωση που εξέδωσαν οι “πράσινοι”, τονίζουν ότι αποδέχονται τις ποινές, αλλά συστήνουν προσοχή στον κόσμο τους ενόψει της συνέχειας…

Αναλυτικά:

“ΚΕΚΛΕΙΣΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΘΥΡΩΝ.

Το παιχνίδι του ερχόμενου Σαββάτου απέναντι στο Φοίνικα Αγίας Μαρίνας μετά από απόφαση της Δικαστικής Επιτροπής θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών.

Η απόφαση ήταν αναμενόμενη και την δεχόμαστε αδιαμαρτύρητα, όχι για όσα έγιναν μετά από τις προκλήσεις στον αγώνα με την Πέγεια, αλλά επειδή η ομάδα μας ήταν για αχρείαστους λόγους υπότροπη από προηγούμενα παιχνίδια. Ποινές είχαμε και για τον αγώνα απέναντι στον Άπονα Ανάγυας.

Η οικονομική επιβάρυνση για το Σωματείο θα είναι περίπου 10000 για αυτές τις ποινές κάτι που θα καλύψουμε μέσα από την στήριξη του κόσμου μας.

Οι θέσεις μας όσον αφορά τα προστίματα παραμένουν σταθερές. Είναι πλήρως αποδεκτά όσα προστίματα προέρχονται από κινήσεις που ενισχύουν την οπαδική ατμόσφαιρα στο γήπεδο όμως επιβάλεται να γίνει ο διαχωρισμός από αχρείαστες ενέργειες όσες προκλήσεις και αν υπάρχουν.

Πάμε το Σάββατο να πάρουμε την νίκη και να βρεθούμε μία ανάσα πριν την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Υ.Γ – Υπενθυμίζουμε για τον επίσημο μας χορό το ερχόμενο Σάββατο η ώρα 20:00 στο Παβίλιον. Κατα την διάρκεια του χορού θα κυκλοφορήσει λαχνός 5 εύρώ με σκοπό να καλυφθούν τα πρόστιμα”.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Ιρανός στρατηγός - Θα εκτοξεύσουμε πυραύλους για να φύγουν οι Αμερικανοί από την Κύπρο - «Η αεράμυνα μας είναι σε πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα» λέει ο Λετυμπιώτης

LIVE: Ιρανός στρατηγός - Θα εκτοξεύσουμε πυραύλους για να φύγουν οι Αμερικανοί από την Κύπρο - «Η αεράμυνα μας είναι σε πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα» λέει ο Λετυμπιώτης

Εκτός ελέγχου φαίνεται πως είναι η κατάσταση στη Μέση Ανατολή, καθώς μετά τον θάνατο του αλί Χαμενεΐ, Ισραήλ και ΗΠΑ. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας με μήνυμα ξεκαθάρισε πως «η πατρίδα μας δεν μετέχει με οιονδήποτε τρόπο και ούτε προτίθεται να αποτελέσει μέρος οποιασδήποτε στρατιωτικής επιχείρησης». Έρχονται φρεγάτες και F-16 από την Ελλάδα και στην Κύπρο αναμένεται ο Νίκος Δένδιας. Δείτε όλες τις εξελίξεις λεπτό προς λεπτό στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE