Παραίτηση από το Δ.Σ της Ομόνοιας που έγινε δεκτή

Παραίτηση από το Δ.Σ της Ομόνοιας που έγινε δεκτή

Ανακοίνωση εξέδωσε η Ομόνοια ενημερώνοντας πως ο Νίκος Χαραλαμπίδης υπέβαλε την παραίτηση του.

Αναλυτικά: 

«Ενημερώνουμε πως ο κ. Νίκος Χαραλαμπίδης υπέβαλε σήμερα την παραίτησή του από το Διοικητικό Συμβούλιο για σοβαρούς επαγγελματικούς λόγους που δεν του επιτρέπουν να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον βαθμό που ο ίδιος επιθυμεί, αλλά και που επιβάλλει που κατείχε.

Το Διοικητικό Συμβούλιο ήταν υποχρεωμένο να σεβαστεί την απόφαση του κ. Χαραλαμπίδη και να κάνει αποδεκτή την παραίτηση.

Ο κ. Νίκος Χαραλαμπίδης επιτέλεσε σημαντικό ρόλο στον καθορισμό του στρατηγικού σχεδιασμού της ομάδας μας και επέδειξε ιδιαίτερο ζήλο, ευσυνειδησία και επαγγελματισμό κατά τη διάρκεια της θητείας του.

«Έλαβα τη δύσκολη απόφαση να υποβάλω την παραίτησή μου από τη θέση του μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου, καθώς επαγγελματικοί λόγοι δεν θα μου επέτρεπαν να συνεχίσω με τον ίδιο τρόπο να προσφέρω τις υπηρεσίες μου στην αγαπημένη μου ομάδα. Ωστόσο, αφήνω πίσω μου μια άριστα οργανωμένη και στελεχωμένη ομάδα, η οποία είμαι βέβαιος πως θα συνεχίσει την πορεία προς υλοποίηση των στόχων της. Ευχαριστώ θερμά τον Πρόεδρο, Σταύρο Παπασταύρου, τους υπόλοιπους συναδέλφους στο Διοικητικό Συμβούλιο, τη διεύθυνση, το προσωπικό, την τεχνική ηγεσία και τους ποδοσφαιριστές για την άριστη συνεργασία που είχαμε. Ιδιαίτερα ευχαριστώ τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ που «αγκαλιάζει» με θέρμη την ομάδα και αποτελεί τη μεγάλη της δύναμη. Εύχομαι κάθε επιτυχία στην ΟΜΟΝΟΙΑ και διαβεβαιώνω πως θα παραμείνω δίπλα της όπως ήμουν μια ζωή», ανέφερε ο κ. Νίκος Χαραλαμπίδης.

Ευχαριστούμε τον κ. Νίκο Χαραλαμπίδη για την πολύτιμη προσφορά του και του ευχόμαστε κάθε καλό σε προσωπικό, οικογενειακό και επαγγελματικό επίπεδο.

Θα ενημερώσουμε για την αναπλήρωση της θέσης στο Διοικητικό Συμβούλιο».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE