ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΔΕΜΕΝΑ τα ΧΕΡΙΑ του Πρόδρομου…

ΔΕΜΕΝΑ τα ΧΕΡΙΑ του Πρόδρομου…

Δεν λογάριαζα γράψω κάτι που αφορά (ειδικά) τον ΑΠΟΕΛ σήμερα. Ωστόσο κοιτάζοντας το φωτορεπορτάζ του χθεσινού αγώνα με τον Απόλλωνα, “έπεσα” πάνω στην φωτογραφία του Πρόδρομου Πετρίδη. 

Μου έδωσε την αφορμή, το βλοσυρό ύφος του προέδρου των γαλαζοκίτρινων της Λευκωσίας.

Δεν γνωρίζω, αν η φωτογραφία τραβήχτηκε, πριν ή στη διάρκεια της αναμέτρησης στο Τσίρειο.

Όπως έμαθε η στήλη, ο διοικητικός ηγέτης των πρωταθλητών, δέχθηκε κριτική από κάποιους οπαδούς, που καθόντουσαν σε κοντινή απόσταση απ’ αυτόν, στην ανατολική κερκίδα.

Βασικά του έλεγαν διάφορα, για τις ευθύνες της διοίκησης, σε σχέση με το πως… κατάντησε η ομάδα στη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Εννοώντας φυσικά, το ότι έχασε τη δυναμική των προηγούμενων χρόνων και ότι με το πέρας της πρώτης αγωνιστικής των πλέι οφφ, (οι περισσότεροι συμφωνούν) δεν είναι το πρώτο φαβορί για τον τίτλο.

Δεν γνωρίζουμε αν συμφωνεί με τις παραπάνω απόψεις ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, όμως το σίγουρο είναι ότι μοιάζουν να΄ ναι “δεμένα τα χέρια” του στην παρούσα φάση.

Επειδή άλλαξε ήδη 5 προπονητές η ομάδα από τον Αύγουστο και μετά, δεν τον παίρνει να λάβει αποφάσεις για νέες “συγκλονιστικές” αλλαγές στον Αρχάγγελο.

Π.Χ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

«Είμαι σε επαφή μαζί της και ο ίδιος προσωπικά, αλλά και με κάποια κράτη μέλη της ΕΕ, και εκτός της ΕΕ, όπως με Μόνιμα Μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, για να δούμε πώς μπορούν να δημιουργηθούν οι προοπτικές για επανέναρξη των συνομιλιών», είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top