ΑΘΛΗΤΙΚΑ

O EΞΩΣΤΡΕΦΗΣ κι ΕΥΘΥΣ… κύριος Ενσούε!

O EΞΩΣΤΡΕΦΗΣ κι ΕΥΘΥΣ… κύριος Ενσούε!

Λες και το ήξερε ότι θα έβαζε γκολ ενάντια στον ΑΠΟΕΛ, ο Εμίλιο Ενσούε. Ο Ισπανός αμυντικός πήδηξε μέχρι τον… ουρανό στη φάση του 13′ (πιο ψηλά από τον Μερκή) κι άνοιξε το σκορ για τον Απόλλωνα. 

Λειτούργησε όπως ακριβώς το είπε, στη συνέντευξη του στο On-Line περιοδικό των κυανολεύκων (δημοσιεύτηκε παραμονές του ματς η συνέντευξη), μη πανηγυρίζοντας το τέρμα, σε ένδειξη σεβασμού στην ομάδα που του έδωσε (κάποιο) ψωμί να φάει.

Ήταν ηγετική φυσιογνωμία μέσα στο γήπεδο ο 30χρονος παίχτης. Είχε ρόλο δεξιού στόπερ, σε πολλές φάσεις… ανέβαινε ψηλά, ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο. Ήταν ο κορυφαίος παίχτης της Λεμεσιανής ομάδας.

Ο εκκεντρικός Εμίλιο, έδειξε ξανά, ότι είναι και… εξωστρεφής. Αυτό που ένιωθε το είπε, μπροστά από τη κάμερα της Cytavision, αμέσως μετά τη λήξη του ματς, τονίζοντας ότι έμειναν απο δυνάμεις στο δεύτερο ημίχρονο, λόγω φυσικής κατάστασης.

Χαρακτήρισε “ηλίθιο το πέναλτι” στο οποίο υπέπεσε ο τερματοφύλακας Δημητρίου, από το οποίο προήλθε η ισοφάρισε του ΑΠΟΕΛ. Δεν νομίζουμε ότι o σκοπός του ήταν να “καρφώσει” δημόσια τον Κύπριο συμπαίχτη του, μάλλον του βγήκε αυθόρμητα.

Δεν κρύφτηκε επίσης, για τις αντιδράσεις προς το πρόσωπο του, από την πρώην ομάδα, απαντώντας με την ατάκα “αυτοί με έδιωξαν”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ (ΕΔΩ) αναλυτικά τις δηλώσεις του Ενσούε. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Στο «περίμενε» για το επίδομα διακίνησης αρκετά ΑμεΑ: Ο λόγος που δεν το λαμβάνουν - Τα ποσά και όσα ισχύουν

Πόσες θερμίδες έχουν τα αγαπημένα μας Πασχαλινά φαγητά - Από τη νηστεία στην υπερκατανάλωση

Με συννεφιά και καταιγίδες η Δευτέρα του Πάσχα - Όσα περιλαμβάνει το καιρικού «μενού»

Τα πιο παράξενα Πασχαλινά έθιμα στον κόσμο, που δεν πρόκειται να σου περάσουν από το μυαλό - Άνθρωποι σκελετοί και παιδιά ζητιάνοι



Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Σε νέα θανατηφόρα οδική σύγκρουση που σημειώθηκε γύρω στις 7.40 το απόγευμα της Κυριακής (6/5) στον κύριο δρόμο Καλού Χωριού - Λεμεσού, έχασε τη ζωή του ο άτυχος Ευτύχιος Χαρίτου, 30 ετών από τη Λεμεσό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top