ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ: «Οι αστυνομικοί του ψευδοκράτους πίσω από τους διαδηλωτές, όπως οι Τούρκοι στρατιώτες στον Έβρο» -VIDEO

ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ: «Οι αστυνομικοί του ψευδοκράτους πίσω από τους διαδηλωτές, όπως οι Τούρκοι στρατιώτες στον Έβρο» -VIDEO

Τη θέση ότι «οι αστυνομικοί του ψευδοκράτους πίσω από τους διαδηλωτές όπως οι Τούρκοι στρατιώτες στον Έβρο» διατυπώνει το Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών.

Στην ανακοίνωση δεν έμεινε ασχολίαστο το γεγονός ότι στην εκδήλωση διαμαρτυρίας Τουρκοκυπρίων στην οδό Λήδρας, «τους διαδηλωτές προωθούσαν οι αστυνομικοί του ψευδοκράτους» , κάτι που φαίνεται και από το VIDEO τουρκικής ιστοσελίδας (Haber Kibris).

Εκφράζεται, ακόμη, η άποψη ότι το όλο θέμα με το κλείσιμο των οδοφραγμάτων πολιτικοποιείται κι επαναλαμβάνεται η θέση του Κινήματος περί ανοίγματος του οδοφράγματος της Λήδρας, «το συντομότερο».

Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης:

«Αν και το κλείσιμο των οδοφραγμάτων, όπως αποφάσισε η Κυβέρνηση, έγινε υποτίθεται για την ασφάλεια του κοινού από τον κορωνοϊό (όπως η ίδια ανέφερε), ωστόσο το εν λόγω θέμα δεν παύει να πολιτικοποιείται διαρκώς, με πρόσφατο παράδειγμα τη σημερινή εκδήλωση των Τουρκοκυπρίων.

Δεν μας διαφεύγει από την προσοχή ότι τους διαδηλωτές προωθούσαν οι αστυνομικοί του ψευδοκράτους.

Ως Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών, πιστεύουμε πως το όλο θέμα δεν πρέπει να πολιτικοποιείται. Είναι με μεγάλη μας λύπη που παρατηρούμε να υπάρχει – δυστυχώς – αυτή η συγκεκριμένη πολιτική εκμετάλλευση των τελευταίων γεγονότων.

Δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε το είδος ελέγχων γίνονται ή όχι στα κατεχόμενα εδάφη της Κύπρου και εν μέρει αντιλαμβανόμαστε τους λόγους της απόφασης της Κυβέρνησης, χωρίς ωστόσο να την θεωρούμε και ως το απαύγασμα των μέτρων κατά της επιδημίας του κορωνοϊού.

Το Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών, θεωρεί πως το οδόφραγμα της οδού Λήδρας πρέπει να ανοίξει εκ νέου το συντομότερο, με όλους τους κανόνες ελέγχου - που εφαρμόζονται σε άλλα σημεία πρόσβασης στην Κυπριακή Δημοκρατία – να εφαρμόζονται και εκεί. Είναι ευθύνη της Κυβέρνησης να εξασφαλίσει το συντομότερο πως οι απαραίτητοι έλεγχοι, θα γίνονται παντού».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top