ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ- ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Αναμένεται ανακοίνωση με νέα μέτρα για αντιμετώπιση του κορωνοϊού

 ΕΛΛΑΔΑ- ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Αναμένεται ανακοίνωση με νέα μέτρα για αντιμετώπιση του κορωνοϊού

Νέα μέτρα για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού θα ανακοινώσει, η ελληνική κυβέρνηση ενώ το απόγευμα της Τρίτης (11/3) ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα απευθύνει διάγγελμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ελληνική κυβέρνηση θα ανακοινώσει δραστικά μέτρα που αφορούν την πλήρη κινητοποίηση του κρατικού μηχανισμού, ενώ οι παρεμβάσεις θα κυμανθούν σε τρία επίπεδα: σε εθνικό, γεωγραφικό και κλαδικό με κύριο στόχο να περιορίσει ει δυνατόν την μετάδοση του ιού.

Άλλωστε, στην κορυφή της κυβερνητικής δραστηριότητας έθεσε και από τη Βιέννη την αντιμετώπιση της εξάπλωσης του κορωνοϊού στην Ελλάδα ο πρωθυπουργός, επικεντρώνοντας την τοποθέτησή του και στην προστασία των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων. «Είναι απόλυτη προτεραιότητα η προστασία της δημόσιας υγείας» τόνισε χαρακτηριστικά κατά τη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης μεταξύ των ηγετών των κρατών-μελών, Ο Έλληνας Πρωθυπουργός.

Παράλληλα, η θωράκιση των εθνικών συστημάτων υγείας των κρατών-μελών με νέα μέσα και προσωπικό, αλλά και η λήψη πρωτοβουλιών στο οικονομικό πεδίο για τη στήριξη της πραγματικής οικονομίας βρέθηκαν στο επίκεντρο της τοποθέτησης του Κυριάκου Μητσοτάκη προς τους ομολόγους του. «Χρειαζόμαστε δημοσιονομικό χώρο για να προστατέψουμε όσους πλήττονται» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Μητσοτάκης.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πάσχα 2024: Πότε κλείνουν τα σχολεία - Τι ισχύει για τα κοινοτικά νηπιαγωγεία

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Εντοπίστηκε πτώμα σε βραχώδη περιοχή - Βρισκόταν σε κατάσταση αποσύνθεσης

Αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Εβελίνα Σκίτσκο: Είναι ερωτευμένη και μόλις μας έδειξε τον σύντροφο της



Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Στα βαθιά εισέρχεται το Κυπριακό, ενώ καθοριστικό θα είναι το επόμενο διάστημα μέχρι το τέλος Μαΐου. Η Μαρία Ανχέλα Ολγκίν ετοιμάζει βαλίτσες για μια σειρά από επισκέψεις σε χώρες της Ευρώπης, ξεκινώντας από το Βερολίνο ενώ στη συνέχεια θα μεταβεί σε Παρίσι και Βρυξέλλες, με στόχο να διερευνήσει το ενδεχόμενο εάν η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να συνεισφέρει στην προσπάθεια που καταβάλλουν τα ΗΕ, για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων στο κυπριακό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top