Στους 611 ο αριθμός των νεκρών, 12.729 τα κρούσματα στο Ιράν

Στους 611 ο αριθμός των νεκρών, 12.729 τα κρούσματα στο Ιράν

Ο απολογισμός των νεκρών από τον νέο κορωνοϊό στο Ιράν αυξήθηκε στους 611.

Αυτό μετέδωσε το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο, επικαλούμενο έναν αξιωματούχο του Υπουργείου Υγείας, σύμφωνα με τον οποίο ο αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται πλέον σε 12.729. "1.365 νέα κρούσματα καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες", δήλωσε ο εκπρόσωπος τύπου του υπουργείου Υγείας Κιανούς Τζαχανπούρ, κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου.

Το Ιράν, μία από τις πλέον πληγείσες χώρες από την πανδημία εκτός της Κίνας, είχε ανακοινώσει χθες έναν απολογισμό 514 νεκρών και 11.364 κρουσμάτων.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απογοητευμένος με τον ΔΗΣΥ ο Αναστασιάδης - Η επιστολή του προς την Αννίτα και η αναφορά σε «αποστασιοποίηση»

Απογοητευμένος με τον ΔΗΣΥ ο Αναστασιάδης - Η επιστολή του προς την Αννίτα και η αναφορά σε «αποστασιοποίηση»

Επιστολή στην Πρόεδρο του Δημοκρατικού Συναγερμού, Αννίτα Δημητρίου, με την οποία εκφράζει απογοήτευση για την "αποστασιοποίηση του κόμματος από τα πεπραγμένα της δεκαετούς διακυβέρνησης" του με τον ΔΗΣΥ, απέστειλε ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης.