ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ

ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Οι λόγοι που προκάλεσαν ανησυχίες για διασπορά του ιού

ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Οι λόγοι που προκάλεσαν ανησυχίες για διασπορά του ιού

Ορατός είναι ο κίνδυνος διασποράς του ιού στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου και όχι μόνο.

Αυτό προκύπτει ξεκάθαρα από την ενημέρωση που δόθηκε στη δημοσιότητα αλλά και δηλώσεις υπεύθυνων ατόμων.

Ο 70χρονος νοσηλευόταν για αρκετές ημέρες και συγκεκριμένα από τον Φεβρουάριο στο παθολογικό τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου. Ενόσω νοσηλευόταν εκεί δέχθηκε επίσκεψη από συγγενείς του στο Ηνωμένο Βασίλειο, όπου ο ιός είναι σε έξαρση.

Ο ηλικιωμένος μεταφέρθηκε στην εντατική του δημόσιου νοσηλευτηρίου στις 12 Μαρτίου.

Παραθέτουμε αναλυτικά:

* Επίσημη ενημέρωση: Ένα άτομο που νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου και είχε δεχθεί επίσκεψη από οικείους του από το Ηνωμένο Βασίλειο.

* Τοποθέτηση διευθυντής καρδιολογικής κλινικής Γ.Ν. Πάου Ιωσήφ Μουτήρη: «Ο ασθενής είχε μεταφερθεί στην Εντατική στις 12/3. Η Εντατική, όπως και ο Καρδιολογικός θάλαμος, έκλεισαν για επισκέψεις στις 10/3, κατόπιν σχετικής οδηγίας της Καρδιολογικής κλινικής. Συνεπώς οι όποιες επισκέψεις στον ασθενή θα είχαν γίνει προηγουμένως, ενώ αυτός νοσηλευόταν στο Παθολογικό θάλαμο».

* Σύμφωνα με τον Διευθυντή του ΓΝ Πάφου Δρ. Σπύρο Γεωργίου, ο Βρετανός ηλικίας 70 ετών νοσηλεύεται από τις 3 Φεβρουαρίου στο ΓΝ Πάφου και τις τελευταίες ημέρες λόγω της επιδείνωσης της κατάστασης της υγείας του μεταφέρθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΓΝ Πάφου.

* Να σημειωθεί ότι άτομο που θα προσβληθεί από τον κορωνοϊό μπορεί να εκδηλώσει συμπτώματα μέχρι και 14 ημέρες μετά.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top