ΕΛΛΑΔΑ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Νέα αυστηρά μέτρα στις υπεραγορές

 ΕΛΛΑΔΑ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Νέα αυστηρά μέτρα στις υπεραγορές

Σε περαιτέρω αυστηροποίηση των μέτρων προστασίας από τον κορωνοϊό προχωρά η ελληνική κυβέρνηση, καθώς από σήμερα Δευτέρα (16/03) εφαρμόζονται αυστηροί έλεγχοι στην είσοδο στις υπεραγορές.

Συγκεκριμένα, οι υπεραγορές οφείλουν να αναπτύξουν μηχανισμούς ελέγχου στις εισόδους των καταστημάτων ώστε να διασφαλιστεί ότι δεν θα παρατηρούνται φαινόμενα συνωστισμού και συμφόρησης στους χώρους στάθμευσης. Παράλληλα, οφείλουν να τηρούν την αναλογία του ενός ατόμου ανά 10 τ.μ. και με ελάχιστη απόσταση τα δύο μέτρα μεταξύ τους.

Επίσης, οι υπεραγορές θα λειτουργήσουν κανονικά τις επόμενες τέσσερις Κυριακές ενώ ο ανεφοδιασμός των καταστημάτων επιτρέπεται όλο το 24ωρο.

Παράλληλα, όπως δήλωσε, σήμερα, ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, η ελληνική κυβέρνηση εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να θεσπίσει πλαφόν στην αγορά αντισηπτικών, καθώς, ήδη παρατηρούνται ελλείψεις.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έντονη η Αννίτα για την προεκλογική των κομμάτων - «Αρκετά με τα κουτσομπολιά... Ο πολίτης νιώθει μη ασφαλής τη δεδομένη στιγμή»

Έντονη η Αννίτα για την προεκλογική των κομμάτων - «Αρκετά με τα κουτσομπολιά... Ο πολίτης νιώθει μη ασφαλής τη δεδομένη στιγμή»

Στην εκπομπή Πρωτοσέλιδο φιλοξενήθηκε η Πρόεδρος και της Βουλής και Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αννίτα Δημητρίου. Τοποθετήθηκε για το πρόσφατο ταξίδι της στην Ινδία, τα μεγάλα νομοθετήματα που βρίσκονται ενώπιον της Βουλής, τα ζητήματα δημόσιας ασφάλειας, αλλά και το προεκλογικό κλίμα που διαμορφώνεται στη χώρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE