ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ

ΚΥΠΡΟΣ- ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Υπάρχει ανθρωπιά στα νοσοκομεία της Κύπρου - Δείτε το μήνυμα γιατρού - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ- ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Υπάρχει ανθρωπιά στα νοσοκομεία της Κύπρου - Δείτε το μήνυμα γιατρού - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Παρά τα διάφορα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Σύστημα Υγείας της Κύπρου, υπάρχουν και φωτεινά παραδείγματα πραγματικών επαγγελματιών. 

Υπενθυμίζεται ότι ο Υπουργός Υγείας Κωνσταντίνος Ιωάννου έχει ήδη κάνει κάλεσμα αρκετές φορές, για να ανταποκριθουν οι λειτουργοί υγείας, ούτώς ώστε να στελεχωθούν τα Κέντρα Γρίπης. Όπως φαίνεται όμως σύμφωνα με την νεότερη ενημέρωση, παρά το αρχικό μούδιασμα εκ μέρους των γιατρών, πλέον ξεκίνησε να υπάρχει εγρήγορση.

Επίσης, υπάρχουν πολλές καταγγελίες για προσωπικούς γιατρούς που δεν ανταποκρίνονται στα καλέσματα ασθενών τους, προφασιζόμενοι αυτοπεριορισμό. Οι οποίοι ασθενείς, σημειώνεται ότι μπορεί να πάσχουν από τόσα άλλα θέματα υγείας και να χρήζουν άμεσης παρακολούθησης.

Το Σύστημα Υγείας της Κύπρου προσπαθεί, προφανώς να μαζέψει τα σπασμένα του και να ανασυνταχθεί, με σκοπό να σταθεί στο πλάι του κόσμου που θα νοσήσει, ιδίως των ατόμων που εντάσσονται στις ευπαθείς ομάδες.

Όπως, για παράδειγμα η γιατρός αναγνώστρια του ThemaOnlıne, Άνδρεα Ανδρέου, η οποία μας ενημέρωσε ότι ενώ εργαζόταν στον ιδιωτικό τομέα κάνοντας την ειδίκευσή της, έχει πλέον μετατεθεί σε Δημόσιο Νοσηλευτήριο για να υποστηρίξει με τον δικό της τρόπο της κρίση υγείας που διανύουμε.

Δείτε το μήνυμά και την φωτογραφία της, η οποία, όπως σημειώνει, έχει ληφθεί στην αλλαγή της βάρδιας:

‘Ό,τι και αν συμβεί, όσες δυσκολίες και αν υπάρχουν ως ιατρος πιστεύω στον Όρκο που εχω δώσει στον Ιπποκράτη. Ποτέ μα ποτέ και για κανέναν λόγο, ακόμα και αν χρειαστεί να το υπερασπιστώ με τη ζωή μου, δεν εγκαταλείπω τους ασθενείς μου.
Στους συναδέλφους μου σε όλο τον κόσμο, αλλά και όλους τους Υγειονομικούς που στέκονται αυτές τις δύσκολες μέρες όρθιοι στα Νοσοκομεία και τις πρωτοβάθμιες δομές υγείας, από όλους εμάς τους γιατρούς όλου του κόσμου, στέλνουμε την πιο ουσιαστική, ειλικρινή και βαθιά μας συμπαράσταση.
Και μιά βαθιά υπόκλιση...

Υ/γ: Η φωτογραφία έχει ληφθεί σε αλλαγή της βάρδιας! Ευχαριστούμε όλους εσάς που είστε δίπλα μας και μας δίνετε την δύναμη σας ! Γιατί αυτές τις δύσκολες μέρες η δύναμή σας για εμάς είναι πολύ μεγάλη! Εύχομαι σε όλο τον κόσμο να ειναι υγιές! Στις ευπαθείς ομάδες αναφέρω οτι είμαι εδώ για εσάς και θα δώσουμε μάχη γιατι είμαστε δυνατοί!"

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά

Famagusta: Δάφνη και Τεύκρος κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους



Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν: Η Κύπρος διαδραματίζει για την ΕΕ σημαντικό ρόλο - Τι είπε για Κυπριακό και Τουρκία

Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν: Η Κύπρος διαδραματίζει για την ΕΕ σημαντικό ρόλο - Τι είπε για Κυπριακό και Τουρκία

Η Κύπρος διαδραματίζει πολύ σημαντικό ρόλο για την Ευρωπαϊκή Ένωση με τη βαθιά της γνώση για τη Μέση Ανατολή, ανέφερε η Πρόεδρος της Κομισιόν, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν στην «Καθημερινή», φέρνοντας ως παράδειγμα την επίσκεψή της την ερχόμενη εβδομάδα στο Λίβανο με τον Πρόεδρο, Νίκο Χριστοδουλίδη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top