ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

ΚΥΠΡΟΣ: «Ο Παντοδύναμος θα μας βοηθήσει» δηλώνει ο γιατρός που νοσεί με κορωνοϊό –«Πιστεύουν ότι θα πεθάνω κι έκαναν πλιάτσικο» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΚΥΠΡΟΣ: «Ο Παντοδύναμος θα μας βοηθήσει» δηλώνει ο γιατρός που νοσεί με κορωνοϊό –«Πιστεύουν ότι θα πεθάνω κι έκαναν πλιάτσικο» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Αισιόδοξο μήνυμα από γιατρό στην Πάφο που νοσεί με κορωνοϊό.

Πρόκειται για τον Δρ Παναγιώτη Παπακυριακού, ο οποίος όπως δηλώνει μέσω ανάρτησής του στο facebook, ο ιός κτύπησε την πόρτα του σπιτιού του. Εξηγεί ότι πρώτα νόσησε η σύζυγός του, η οποία του μετέδωσε τον ιό. Ωστόσο, τονίζει ότι «είμαι δυνατός και θα ξεπεράσω και αυτή τη δοκιμασία».

Ταυτόχρονα, δηλώνει υγιέστατος και στις επάλξεις, αφού όπως εξηγεί «θα συνεχίσω να εργάζομαι και να εξυπηρετώ τους ασθενεις μου στο σπίτι μου τηλεφωνικώς».

Δεν παραλείπει να αναφερθεί στο Θεό, καθώς σημειώνει ότι «ο Παντοδύναμος θα μας βοηθήσει και σύντομα θα είμαι πίσω στο ιατρείο μου».

Τέλος, στέλνει και ένα μήνυμα για τους συναδέλφους του: «Όσο για τους συναδέλφους που πιστεύουν ότι θα πεθάνω και έσπευσαν να κάνουν ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ στους ασθενείς μου, απλά τους ΛΥΠΑΜΑΙ».

Το πλήρες κείμενο της ανάρτησής του: 'Φίλες και φίλοι , φαίνεται ότι ο κορονοιός μπήκε για καλά στη ζωή μας. Δυστυχώς κτύπησε την πόρτα και του δικού μου σπιτιου. Πρώτα η σύζυγος μου, απο τον Άγγλο ασθενή του νοσοκομείου και όπως ήταν φυσικό ακολούθησα εγώ. Τα τρία παιδιά μου είναι αρνητικά αλλά λόγω της συγκατοίκησης θεωρούνται εν δυνάμει θετικά. Είμαι δυνατός και θα ξεπεράσω και αυτή τη δοκιμασία εμένα και των αγαπημένων μου. Είμαι υγιέστατος και θα συνεχίσω να εργάζομαι και να εξυπηρετώ τους ασθενεις μου στο σπίτι μου τηλεφωνικώς. Έτσι κι αλλιώς βρισκόμαστε σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης, όμως για επείγοντα περιστατικά ΕΧΩ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗ προσωρινά και θα καθοδηγώ τους ασθενείς μου. Είμαι σίγουρος ότι ο Παντοδύναμος θα μας βοηθήσει και σύντομα θα είμαι πίσω στο ιατρείο μου.
Ευχαριστώ όλες τις φίλες και τους φίλους, συναδέλφους, γείτονες και ασθενείς μου για την Ηθική αλλά και την έμπρακτη Αγάπη τους. Όσο για τους συναδέλφους που πιστεύουν ότι θα πεθάνω και έσπευσαν να κάνουν ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ στους ασθενείς μου, απλά τους ΛΥΠΑΜΑΙ.
ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ ΟΛΟΥΣ. Σύντομα ξανά ΜΑΖΙ ΣΤΙΣ ΕΠΑΛΞΕΙΣ'.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top