ΚΥΠΡΟΣ: Ξύλινη βάρκα με 100 μετανάστες - Η Λιμενική τους στέλνει από εκεί που ήρθαν

ΚΥΠΡΟΣ: Ξύλινη βάρκα με 100 μετανάστες - Η Λιμενική τους στέλνει από εκεί που ήρθαν

Με επιτυχία φαίνεται να στέφεται η επιχείρηση της Λιμενικής Αστυνομίας, να αποτρέψει την είσοδο άτυπων μεταναστών στην Κύπρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, το απόγευμα (20/03) οι προσπάθειες του εν λόγω σώματος της Αστυνομίας τελεσφόρησαν, καθώς πείσθηκαν να επιστρέψουν από τη χώρα απ΄ όπου προήλθαν.

Η Λιμενική, σύμφωνα με την ίδια πληροφόρηση, τους παρακολουθούσε μέχρι να εξέλθουν από τα χωρικά ύδατα της Κύπρου.

Τα ραντάρ της Λιμενικής Αστυνομίας εντόπισαν ξύλινη βάρκα να πλέει περίπου 10 ναυτικά μίλια νότια του Κάβο Γκρέκο γύρω στις 11:00 (20/03).

Αμέσως ενεργοποιήθηκαν όλα τα πρωτόκολλα και από εκείνη την ώρα μέχρι και το απόγευμα βρισκόταν σ’ εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση της Λιμενικής Αστυνομίας, η οποία προσπαθούσε ν’ αποτρέψει την είσοδο των προσφύγων στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Στους μετανάστες δόθηκαν προμήθειες, είδη πρώτης ανάγκης καθώς και καύσιμα, ενώ με την βοήθεια διερμηνέα τους δόθηκαν οδηγίες και καταβλήθηκαν προσπάθειες προκειμένου να μην περάσουν στο έδαφος της Κύπρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος της Ελλάδας σε Χριστοδουλίδη: «Είναι μια στιγμή σημασίας για το κυπριακό ζήτημα ... Να δυναμώσουμε ακόμη περισσότερο τη σχέση μας»

Πρόεδρος της Ελλάδας σε Χριστοδουλίδη: «Είναι μια στιγμή σημασίας για το κυπριακό ζήτημα ... Να δυναμώσουμε ακόμη περισσότερο τη σχέση μας»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης συναντήθηκε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Κωνσταντίνο Τασούλα, στο πρώτο ταξίδι που πραγματοποιεί το εξωτερικό μετά την ανάληψη των καθηκόντων του στο αξίωμα της Προεδρίας της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE