ΚΥΠΡΟΣ: Ξύλινη βάρκα με 100 μετανάστες - Η Λιμενική τους στέλνει από εκεί που ήρθαν

ΚΥΠΡΟΣ: Ξύλινη βάρκα με 100 μετανάστες - Η Λιμενική τους στέλνει από εκεί που ήρθαν

Με επιτυχία φαίνεται να στέφεται η επιχείρηση της Λιμενικής Αστυνομίας, να αποτρέψει την είσοδο άτυπων μεταναστών στην Κύπρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, το απόγευμα (20/03) οι προσπάθειες του εν λόγω σώματος της Αστυνομίας τελεσφόρησαν, καθώς πείσθηκαν να επιστρέψουν από τη χώρα απ΄ όπου προήλθαν.

Η Λιμενική, σύμφωνα με την ίδια πληροφόρηση, τους παρακολουθούσε μέχρι να εξέλθουν από τα χωρικά ύδατα της Κύπρου.

Τα ραντάρ της Λιμενικής Αστυνομίας εντόπισαν ξύλινη βάρκα να πλέει περίπου 10 ναυτικά μίλια νότια του Κάβο Γκρέκο γύρω στις 11:00 (20/03).

Αμέσως ενεργοποιήθηκαν όλα τα πρωτόκολλα και από εκείνη την ώρα μέχρι και το απόγευμα βρισκόταν σ’ εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση της Λιμενικής Αστυνομίας, η οποία προσπαθούσε ν’ αποτρέψει την είσοδο των προσφύγων στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Στους μετανάστες δόθηκαν προμήθειες, είδη πρώτης ανάγκης καθώς και καύσιμα, ενώ με την βοήθεια διερμηνέα τους δόθηκαν οδηγίες και καταβλήθηκαν προσπάθειες προκειμένου να μην περάσουν στο έδαφος της Κύπρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Όλες οι ραγδαίες εξελίξεις στη Βενεζουέλα: O Μαδούρο είναι ο νόμιμος εκλεγμένος ηγέτης της χώρας, δεν θα γίνουμε αποικία, δήλωσε η αντιπρόεδρος

Όλες οι ραγδαίες εξελίξεις στη Βενεζουέλα: O Μαδούρο είναι ο νόμιμος εκλεγμένος ηγέτης της χώρας, δεν θα γίνουμε αποικία, δήλωσε η αντιπρόεδρος

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στη Βενεζουέλα καθώς οι ΗΠΑ πραγματοποίησαν επίθεση σε αεροδρόμια, λιμάνια και στρατιωτικές βάσεις στο Καράκας και σε άλλες περιοχές της χώρας της Λατινικής Αμερικής. Όπως ανακοίνωσε ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, η μεγάλης κλίμακας αμερικανική επίθεση είχε ως αποτέλεσμα τη σύλληψη του προέδρου της Βενεζουέλας, Νικολάς Μαδούρο και της συζύγου του, οι οποίοι και μεταφέρθηκαν αεροπορικώς εκτός της χώρας τους. Το Καράκας κατήγγειλε την αμερικανική επίθεση και το καθεστώς ανακοίνωσε την κήρυξη κατάστασης εθνικής ανάγκης. Παρακολουθείστε live όλες τις εξελίξεις

BEST OF TOTHEMAONLINE