ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Σημαντική εξέλιξη - Τα ιδιωτικά νοσηλευτήρια εντάσσονται στο σχεδιασμό για αντιμετώπιση της πανδημίας

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Σημαντική εξέλιξη - Τα ιδιωτικά νοσηλευτήρια εντάσσονται στο σχεδιασμό για αντιμετώπιση της πανδημίας

Στον ευρύτερο κεντρικό σχεδιασμό του Υπουργείου Υγείας για αντιμετώπιση της πανδημίας εντάσσονται τα ιδιωτικά νοσηλευτήρια, όπως ανακοινώθηκε επίσημα το απόγευμα της Δευτέρας (23/03).

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας, εντός της ημέρας πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό και εποικοδομητικό κλίμα, προγραμματισμένη τηλεδιάσκεψη μεταξύ του Υπουργού Υγείας κ. Κωνσταντίνου Ιωάννου και αντιπροσωπείας του Παγκύπριου Συνδέσμου Ιδιωτικών Νοσηλευτηρίων (ΠΑΣΙΝ). Στην τηλεδιάσκεψη συμμετείχε και εκπρόσωπος της Ομοσπονδίας Εργοδοτών και Βιομηχάνων.

Κατά την τηλεδιάσκεψη, ο ΠΑΣΙΝ έθεσε στη διάθεση της πολιτείας τα ιδιωτικά νοσηλευτήρια, ώστε να συμπεριληφθούν στον Ευρύτερο Κεντρικό Σχεδιασμό του Υπουργείου Υγείας σε συνεργασία με τα νοσηλευτήρια του ΟΚΥπΥ, για αντιμετώπιση της πανδημίας.

Ο Υπουργός Υγείας τόνισε ότι η συμμετοχή των ιδιωτικών νοσηλευτηρίων στον καθολικό σχεδιασμό του Συστήματος Υγείας της Κύπρου, για αντιμετώπιση της πανδημίας είναι σημαντική και απαραίτητη.

Κατά την τηλεδιάσκεψη, ο Υπουργός Υγείας είχε την ευκαιρία να αναλύσει στην αντιπροσωπεία του ΠΑΣΙΝ τους σχεδιασμούς του Υπουργείου Υγείας και τις ενέργειες που λαμβάνουν τα δημόσια νοσηλευτήρια, ώστε να προετοιμαστούν να διαχειριστούν την πανδημία. Στην παρούσα φάση και ενόψει της προετοιμασίας των δημοσίων νοσηλευτηρίων του ΟΚΥπΥ, τα ιδιωτικά νοσηλευτήρια θα εξυπηρετούν επείγοντα περιστατικά. Η συνεργασία με τα ιδιωτικά νοσηλευτήρια θα αναθεωρείται ανάλογα με τον ευρύτερο σχεδιασμό.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Ξεκάθαρος ο Κεραυνός: «Ανέκδοτο ότι έχουν αντικατασταθεί οι συντάξεις με φιλοδώρημα»

Αυξήσεις στις τιμές καυσίμων: Πόσο έχουν ανέβει - «Οι γεωπολιτικές εξελίξεις επηρεάζουν»

Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αστυνομίας Κύπρου - Ποιος αναλαμβάνει στη θέση του

Τραγωδία στις ΗΠΑ: Μωρό ενός έτους έπεσε από παράθυρο ξενοδοχείου και σκοτώθηκε



Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία η μοναδική βάση λύσης»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία η μοναδική βάση λύσης»

Η μοναδική βάση επίλυσης του Κυπριακού είναι η λύση στη βάση της διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας με πολιτική ισότητα, όπως περιγράφεται στα ψηφίσματα των ΗΕ, των συγκλίσεων που έχουν καταγραφεί μέχρι σήμερα και του ευρωπαϊκού κεκτημένου, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό του, ο οποίος αναγνώσθηκε από τον Υπουργό Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, σε επίσημο δείπνο των ομογενών στη Νέα Υόρκη με αφορμή την επέτειο της Ελληνικής Επανάστασης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top