ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Προς παραμονή στον ΑΠΟΕΛ ο Ουζουνίδης – Τι γράφουν στην Ελλάδα

Προς παραμονή στον ΑΠΟΕΛ ο Ουζουνίδης – Τι γράφουν στην Ελλάδα

Πιθανή θεωρείται η ανανέωση της συνεργασίας του Μαρίνου Ουζουνίδη με τον ΑΠΟΕΛ και τη νέα αγωνιστική περίοδο και ήδη έχει γίνει η πρώτη συζήτηση για το πλάνο της επόμενης σεζόν, αναφέρει σε σημερινό της δημοσίευμα, η ελλαδική ιστοσελίδα sport-fm.gr, η οποία επικαλείται πληροφορίες από την Κύπρο.

Αναλυτικά:

“Η διάθεση του Μαρίνου Ουζουνίδη, αλλά και της διοίκησης του ΑΠΟΕΛ είναι να συνεχίσουν μαζί και τη νέα χρονιά, παρότι ακόμη κανείς δεν ξέρει πως θα καταλήξει η φετινή σεζόν λόγω της έξαρσης των κορωνοϊού.

Ο πρόεδρος του κυπριακού συλλόγου, Πρόδρομος Πετρίδης έχει εκφράσει στους συνεργάτες του την ικανοποίησή για την πρόοδο που παρουσιάζει η ομάδα από την στιγμή που ανέλαβε ο Έλληνας τεχνικός.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Κύπρο, ο «ισχυρός άνδρας» του ΑΠΟΕΛ θα καλέσει το επόμενο διάστημα τον Μαρίνο Ουζουνιδη για να συζητήσουν την ανανέωση του συμβολαίου για δύο χρόνια.

Αν και είναι πολύ νωρίς να μπει μπροστά ο σχεδιασμός για την επόμενη περίοδο, οι δύο άνδρες έχουν ανταλλάξει απόψεις αναφορικά με τις προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ της ομάδας.

Θυμίζουμε, ότι ο 51χρονος προπονητής ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του ΑΠΟΕΛ τον Φεβρουάριου, επιστρέφοντας μετά από 12 χρόνια στην κυπριακή ομάδα”.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο ηγέτης της τουρκοκυπριακής κοινότητας Ερσίν Τατάρ δήλωσε ότι η Ειδική Αντιπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, πρότεινε σήμερα κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους μια τριμερή συνάντηση με τον ίδιο και τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη, αλλά η πρόταση αυτή απορρίφθηκε από τον ίδιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top