ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Επιτέθηκαν σε διανομέα φαγητού και τον λήστεψαν

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Επιτέθηκαν σε διανομέα φαγητού και τον λήστεψαν

Υπόθεση ληστείας με θύμα διανομέα φαγητού διερευνά η Αστυνομία στη Λευκωσία.

Η υπόθεση καταγγέλθηκε από 31χρονο διανομέα φαγητού, σύμφωνα με τον οποίο το βράδυ της Δευτέρας (23/3) έπεσε θύμα ληστείας.

Όπως ανέφερε ο 31χρονος, γύρω στις 8:45 είχε μεταβεί σε περιοχή της Λευκωσίας για να παραδώσει παραγγελία. Με την άφιξή του στη περιοχή τρία άγνωστά του πρόσωπα τον προσέγγισαν και υπό την απειλή μαχαιριού φέρονται να του έκλεψαν το χρηματικό ποσό των 65 ευρώ, το κλειδί της μοτοσυκλέτας και ένα GPS και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Από εξετάσεις που διενεργήθηκαν στη σκηνή από την Αστυνομία εντοπίστηκε το GPS και το κλειδί της μοτοσυκλέτας, τα οποία παραλήφθηκαν ως τεκμήρια.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Λουκάς Φουρλάς στο «Τ»: «Υποχρέωση μας να ακούγεται η Κύπρος στο Ευρωκοινοβούλιο» - Το Κυπριακό, το μεταναστευτικό και το μήνυμα στους νέους

Λουκάς Φουρλάς στο «Τ»: «Υποχρέωση μας να ακούγεται η Κύπρος στο Ευρωκοινοβούλιο» - Το Κυπριακό, το μεταναστευτικό και το μήνυμα στους νέους

Σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο ThemaOnline, ο Ευρωβουλευτής Λουκάς Φουρλάς μίλησε για τον ρόλο και την ευθύνη της Κύπρου στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, τονίζοντας πως «είναι υποχρέωση και τιμή μας να ακούγεται η φωνή της χώρας μας στην Ευρώπη».

BEST OF TOTHEMAONLINE