ΑΙΓΥΠΤΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ : 20 νεκροί και έφτασαν 402 τα κρούσματα

ΑΙΓΥΠΤΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ :  20 νεκροί και έφτασαν 402 τα κρούσματα

Ενώ ξεκινάνε από την Τετάρτη (25/3) τα μέτρα απαγόρευσης της κυκλοφορίας καθ’ όλη τη διάρκεια της νύκτας, στην Αίγυπτο.

Τα θύματα από τον κορωνοϊό είναι ήδη είκοσι, καθώς ένας ακόμη θάνατος καταγράφηκε χθες στη Χώρα του Νείλου από το φονικό ιό.

Πρόκειται για μία 54χρονη γυναίκα από την Αλεξάνδρεια.

Παράλληλα, το Υπουργείο Υγείας της Αιγύπτου επιβεβαίωσε 36 νέα κρούσματα, με το σύνολό τους να ανέρχεται στα 402 σε εθνικό επίπεδο.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ραγδαίες εξελίξεις με την απόπειρα φόνου στη Λάρνακα - Είχε διευθετήσει συνάντηση με το θύμα ο 30χρονος καταζητούμενος

Ραγδαίες εξελίξεις με την απόπειρα φόνου στη Λάρνακα - Είχε διευθετήσει συνάντηση με το θύμα ο 30χρονος καταζητούμενος

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας νοσηλεύεται άνδρας, ο οποίος εντοπίστηκε χθες βαριά τραυματισμένος σε δρόμο της πόλης. Οι Αρχές έλαβαν πληροφορία γύρω στις 5:04 το απόγευμα για τραυματισμένο πρόσωπο, στο οποίο πολίτες που τον εντόπισαν παρείχαν τις πρώτες βοήθειες μέχρι την άφιξη της αστυνομίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE