ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Καλά τα νέα από τα δείγματα που εξετάστηκαν - ‘Είχε τον ιό και σύχναζε σε καφενεία’

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Καλά τα νέα από τα δείγματα που εξετάστηκαν - ‘Είχε τον ιό και σύχναζε σε καφενεία’

Εξελίξεις υπήρξαν και σήμερα Πέμπτη (26/03) το πρωί σε σχέση με το Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας και τα δείγματα που έχουν ληφθεί.

Όπως ενημερωνόμαστε, έχουν ήδη βγει από χθες Τετάρτη (25/03) 63 αρνητικά δείγματα. Σήμερα Πέμπτη (26/03) και νωρίς το πρωί, έχουν βγει τα αποτελέσματα από ακόμα 20 δείγματα, όλα αρνητικά.

Σύμφωνα με λειτουργό του Νοσοκομείου, αυτά είναι περίπου τα μισά δέιγματα που έχουν ληφθεί και το θετικό είναι ότι αποτελούν σχεδόν όλο το προσωπικό που είχε πρώτη επαφή με τον 78χρονο που είναι επιβεβαιωμένο ότι φέρει τον ιό.

Όπως δηλώθηκε, ‘αυτό είναι προς τιμή του προσωπικού καθώς αποδεικνύεται ότι είχαν ληφθεί όλα τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα’. Επίσης, υπήρξε διαβεβαίωση ότι όσοι κριθεί απαραίτητο, ακόμη κι αν το πρώτο δέιγμα είναι αρνητικό, θα παραμείνουν σε καραντίνα για ένα χρονικό διάστημα.

Εντούτοις, έχει γίνει έκκληση προς το κοινό να είναι διπλά προσεκτικό και να μην παρακούει τις οδηγίες του Υπουργείου. Όπως διαφάνηκε ο 78χρονος έφερε τον ιό πριν την εισαγωγή του στο νοσοκομείο, καθώς υπήρξαν επαφές με περιοχή που παρουσίασε αυξημένα κρούσματα. ‘Παρά τις προειδοποιήσεις, ο 78χρονος σύχναζε στο καφενείο ενώ έπρεπε να είναι σπίτι του‘ κατέληξε ο λειτουργός.

Τέλος, σχεδόν όλοι οι Επαγγελματίες Υγείας ζητούν περαιτέρω ενίσχυση και επιστράτευση άλλων ιδιωτικών γιατρών καθώς κρίνεται απαραίτητο κυρίως για το άμεσο μέλλον. Όπως παρατηρείται δεν υπάρχει ιδιαίτερη άρνηση, αν όμως υπάρξει, σύμφωνα με τον λειτουργό θα πρέπει να ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα όπως η καταγγελία, η σύλληψη και η παραπομπή των αρνητών στο δικαστήριο.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος

Χάρης Βαρθακούρης: «Απέρριπτα όλους τους στίχους που έφερνε ο πατέρας μου»



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top