Θετικός στον κορωνοϊό ο Μπόρις Τζόνσον

Θετικός στον κορωνοϊό ο Μπόρις Τζόνσον

Θετικός στον κορωνοϊό ανακοίνωσε ότι βρέθηκε ο Μπόρις Τζόνσον, με ανάρτησή του στο Twitter.

Ο Πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου ανακοίνωσε ότι το τελευταίο 24ωρο εκδήλωσε ήπια συμπτώματα με αποτέλεσμα να υποβληθεί σε διαγνωστική εξέταση, η οποία επέστρεψε θετικό αποτέλεσμα.

Πλέον ο κ. Τζόνσον τίθεται σε απομόνωση, αλλά όπως είπε θα συνεχίσει μέσω τηλεδιασκέψεων να ηγείται της προσπάθειας της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερής στη Νέα Υόρκη: Επίσημη ανακοίνωση για «ακόμη μία άτυπη συνάντηση για το Κυπριακό»

Πενταμερής στη Νέα Υόρκη: Επίσημη ανακοίνωση για «ακόμη μία άτυπη συνάντηση για το Κυπριακό»

Την άτυπη πενταμερή συνάντηση για το Κυπριακό η οποία θα λάβει χώρα στην έδρα του διεθνούς οργανισμού στη Νέα Υόρκη, στις 16 και 17 Ιουλίου, ανακοίνωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της τακτικής ενημέρωσης Τύπου, σημειώνοντας παράλληλα ότι θα προσφέρει την ευκαιρία να συνεχιστεί ο διάλογος και να ανταλλαγούν απόψεις σχετικά με την πρόοδο που έχει σημειωθεί από τον Μάρτιο.