ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ

ΚΥΠΡΟΣ: «Έσπασαν» τα τηλέφωνα του Υπουργείου Εσωτερικών για διευκρινήσεις σε σχέση με μετακινήσεις -Νέες τηλεφωνικές γραμμές -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: «Έσπασαν» τα τηλέφωνα του Υπουργείου Εσωτερικών για διευκρινήσεις σε σχέση με μετακινήσεις -Νέες τηλεφωνικές γραμμές -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Διαρκώς απασχολημένες είναι οι τηλεφωνικές γραμμές του Υπουργείου Εσωτερικών, που λειτουργούν με στόχο την καλύτερη δυνατή ενημέρωση του κοινού σε σχέση με τα διατάγματα περιορισμού μετακινήσεων πολιτών.

Τα νέα μέτρα που ανακοινώθηκαν από τον Υπουργό Υγείας Κωνσταντίνο Ιωάννου, έχουν προκαλέσει εύλογα ερωτήματα σε πολίτες, πολλοί εκ των οποίων προσπαθούν να επικοινωνήσουν για διευκρινήσεις.

Κυρίως το μέτρο που αφορά τα ακόλουθα: «3. Η χρήση της κατ’ εξαίρεση μετακίνησης του όποιου προσώπου, σύμφωνα με τις πρόνοιες του Εντύπου Β, περιορίζεται σε μια μόνο φορά την ημέρα, με εξασφάλιση άδειας μέσω της αποστολής μηνύματος SMS στο 8998. Έγγραφη δήλωση κατ’ εξαίρεση μετακίνησης πολιτών που εμπίπτουν στις πρόνοιες του Εντύπου Β, θα χρησιμοποιείται μόνο από πρόσωπα άνω των 65 ετών».

Με το ThemaOnline ήδη έχουν επικοινωνήσει αναγνώστες, εκφράζοντας σχετικές απορίες, ενώ πολίτες αναφέρουν ότι οι δυο τηλεφωνικές γραμμές είναι διαρκώς απασχολημένες.

Όπως διαπιστώσαμε το υπουργείο διαπιστώνοντας την τηλεφωνική συμφόρηση, έχει θέσει στη διάθεση του κοινού ακόμη δυο τηλεφωνικούς αριθμούς με στόχο την εξυπηρέτηση των πολιτών.

Συγκεκριμένα ανακοίνωσε ότι «για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών θέτει στη διάθεση του κοινού άλλες δυο πρόσθετες τηλεφωνικές γραμμές για όλα όσα θα θέλατε να ρωτήσετε σχετικά με τα μέτρα περιορισμού στη μετακίνηση».

Οι αριθμοί είναι:
22421600
22495666
22495671
22421745

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top