Οι ποδοσφαιριστές της Λίβερπουλ έκαναν… γιόγκα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι ποδοσφαιριστές της Λίβερπουλ έκαναν… γιόγκα! (ΒΙΝΤΕΟ)

H Λίβερπουλ έδωσε στη δημοσιότητα το βίντεο από τη… νέα συνήθεια των ποδοσφαιριστών τα πρωινά, καθώς κάνουν και μάθημα γιόγκα ο καθένας από το χώρο του, λέγοντας τα νέα τους όσο προλαβαίνουν πριν ξεκινήσει το πρόγραμμα!

Οι «κόκκινοι» δεν μπορούν να ξέρουν πότε κι αν θα σηκώσουν τελικά το τρόπαιο της Premier League σε αυτή την τρομερά περίεργη σεζόν που αναβλήθηκε λόγω της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Μέχρι να επιτραπεί η επιστροφή στο γήπεδο, η τεχνολογία είναι εκείνη που βοηθάει στην εκγύμναση και τα προγράμματα ασκήσεων από τους γυμναστές των κλαμπ.

Στην προκειμένη, στη Λίβερπουλ είχαν μάθημα γιόγκα και συνδέθηκαν νωρίς το πρωί, με επιτήρηση και από τον Γιούργκεν Κλοπ!

Δείτε το ωραίο βίντεο: 

Πηγή: Gazzetta.gr

The post Οι ποδοσφαιριστές της Λίβερπουλ έκαναν… γιόγκα! (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Εκλογές» στα κατεχόμενα: Το σταυροδρόμι του αδιεξόδου και τα επόμενα βήματα για το Κυπριακό-Η επιμονή Τατάρ και το «αντίβαρο» Ερχιουρμάν

«Εκλογές» στα κατεχόμενα: Το σταυροδρόμι του αδιεξόδου και τα επόμενα βήματα για το Κυπριακό-Η επιμονή Τατάρ και το «αντίβαρο» Ερχιουρμάν

Η κάλπη της επόμενης Κυριακής στα κατεχόμενα δεν είναι μια απλή «εκλογική διαδικασία». Είναι, στην ουσία, μια αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο πολιτικά και ιδεολογικά οράματα: από τη μια, εκείνο της διχοτομικής μονιμότητας που προωθεί η Άγκυρα και ο εκλεκτός της Ερσίν Τατάρ, και από την άλλη, η προσπάθεια – έστω και αδύναμη – για επιστροφή στο διεθνώς αποδεκτό πλαίσιο μιας δικοινοτικής, διζωνικής ομοσπονδίας, που εκπροσωπεί ο Τουφάν Ερχιουρμάν.

BEST OF TOTHEMAONLINE