ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κύπρος: ΦΗΜΕΣ… η επιστροφή στη δράση στα μέσα Μαΐου – Τι ΜΑΘΑΜΕ από το «παλάτι»

Κύπρος: ΦΗΜΕΣ… η επιστροφή στη δράση στα μέσα Μαΐου – Τι ΜΑΘΑΜΕ από το «παλάτι»

Εδώ και μερικά 24ωρα η… φημολογία είναι έντονη και δη, μάλιστα, να διαρρέει και από ομάδες, πως οι διοργανώσεις της ΚΟΠ θα επιστρέψουν στη δράση στις 15 Μαΐου (Παρασκευή) και το Σαββατοκυρίακο που θα ακολουθήσει (16 – 17 Μαΐου).

Αυτά τα μηνύματα λάβαμε τις τελευταίες μέρες από αναγνώστες και από άτομα που είναι μέσα στα… ενδότερα ομάδων.

Σε επικοινωνία το τελευταίο 24ωρο με ανθρώπους της ΚΟΠ, κατά το πόσο υπάρχει κάτι τέτοιο ως… σενάριο από την ηγεσία της ομοσπονδίας για να αποφασιστεί, μας αναφέρθηκε ότι δεν υφίσταται κάτι τέτοιο αυτή τη χρονική στιγμή, μιας και ακόμη η κατάσταση με τον κορωνοϊό στη χώρα μας δεν έχει ξεπεραστεί, ενώ και τα μέτρα από το Κράτος είναι σε τέτοιο βαθμό αυστηρότητας, που δεν αφήνει να συμβεί τέτοιο ενδεχόμενο.

Μάλιστα δε, μας λέχθηκε, πως είναι δυνατό να υπάρχει αυτή η σκέψη – φημολογία, από τη στιγμή που και οι ομάδες είναι σε απραξία, χωρίς προπονήσεις εδώ και βδομάδες, ενώ θα χρειαστεί ένα διάστημα μερικών εβδομάδων για μίνι προετοιμασία (προπονήσεις) για να μπορέσουν να είναι έτοιμες όσο γίνεται για επιστροφή στη δράση.

Μας ξεκαθάρισαν πηγές της ΚΟΠ πως δεν υπάρχει αυτή την ώρα καμία απόφαση ούτε σκέψη για το πότε θα επιστρέψουν οι ομάδες στη δράση των αγωνιστικών υποχρεώσεων που εκκρεμούν για τη σεζόν 2019-2020, μιας και ουδείς μπορεί να προβλέψει ή να πει με σιγουριά το ποια θα είναι η κατάσταση με την εξάπλωση του κορωνοϊού είτε 13 Απριλίου (Μεγάλη Δευτέρα) που τελειώνουν τα μέτρα από την Κυβέρνηση (αν δεν πάρουν παράταση), είτε μετά το Πάσχα… Αναλόγως της κατάστασης που θα υπάρχει θα αποφασίσει και η ΚΟΠ σε συνεννόηση με τα σωματεία.

«Ίσως αυτά να διαρρέουν για 15 Μαΐου διαβάζοντας τα ρεπορτάζ από UEFA πως ότι δεν θα αλλάξει κάτι στα σχέδια τους τουλάχιστον εώς τις 15 Μαΐου» μας αναφέρθηκε, επίσης, χαρακτηριστικά από άνθρωπο της ΚΟΠ.

Διαβάστε επίσης: 

Άλλες ομάδες ίσως δεν το ΠΑΝΕ τόσο «ΒΑΘΙΑ» το μαχαίρι…

Ας ΗΡΕΜΗΣΟΥΝ όσοι «δείχνουν το δάχτυλο» στον πρόεδρο της ΟΥΕΦΑ…

The post Κύπρος: ΦΗΜΕΣ… η επιστροφή στη δράση στα μέσα Μαΐου – Τι ΜΑΘΑΜΕ από το «παλάτι» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top