ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: H Novavax ανέπτυξε ΕΜΒΟΛΙΟ και ξεκινάει δοκιμές σε ανθρώπους τον Μάιο!

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: H Novavax ανέπτυξε ΕΜΒΟΛΙΟ και ξεκινάει δοκιμές σε ανθρώπους τον Μάιο!

Η βιομηχανία σκευασμάτων βιοτεχνολογίας Novavax Inc ανακοίνωσε την Τετάρτη 8/4 πως έχει αναπτύξει ένα νέο υποψήφιο εμβόλιο για τον κορωνοϊό και θα ξεκινήσει τις δοκιμές σε ανθρώπους στα μέσα Μαΐου.

Η εταιρεία με έδρα το Μέριλαντ ανακοίνωσε πως το υποβοηθητικό ανοσοενισχυτικό της σκεύασμα Matrix-M μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με το υποψήφιο εμβόλιο της NVX-CoV2373 για να ενισχύσει την ανταπόκριση του ανοσοποιητικού συστήματος.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Themaonline…

The post ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: H Novavax ανέπτυξε ΕΜΒΟΛΙΟ και ξεκινάει δοκιμές σε ανθρώπους τον Μάιο! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ηλεκτρική διασύνδεση: Επιτάχυνση του έργου συζήτησαν Παπαναστασίου με Παπασταύρου

Ηλεκτρική διασύνδεση: Επιτάχυνση του έργου συζήτησαν Παπαναστασίου με Παπασταύρου

Να συνεχιστούν οι τεχνικές και θεσμικές συνεννοήσεις στο προσεχές διάστημα, με στόχο την άμεση προώθηση των διαδικασιών που απαιτούνται για την έναρξη των επόμενων φάσεων του έργου της ηλεκτρικής διασύνδεσης Ελλάδας - Κύπρου - Ισραήλ, συμφώνησαν ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας της Ελλάδας, Σταύρος Παπασταύρου και ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, Γιώργος Παπαναστασίου, σε συνάντηση που είχαν, την Πέμπτη, στην Αθήνα.

BEST OF TOTHEMAONLINE