ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: H Novavax ανέπτυξε ΕΜΒΟΛΙΟ και ξεκινάει δοκιμές σε ανθρώπους τον Μάιο!

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: H Novavax ανέπτυξε ΕΜΒΟΛΙΟ και ξεκινάει δοκιμές σε ανθρώπους τον Μάιο!

Η βιομηχανία σκευασμάτων βιοτεχνολογίας Novavax Inc ανακοίνωσε την Τετάρτη 8/4 πως έχει αναπτύξει ένα νέο υποψήφιο εμβόλιο για τον κορωνοϊό και θα ξεκινήσει τις δοκιμές σε ανθρώπους στα μέσα Μαΐου.

Η εταιρεία με έδρα το Μέριλαντ ανακοίνωσε πως το υποβοηθητικό ανοσοενισχυτικό της σκεύασμα Matrix-M μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με το υποψήφιο εμβόλιο της NVX-CoV2373 για να ενισχύσει την ανταπόκριση του ανοσοποιητικού συστήματος.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Themaonline…

The post ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: H Novavax ανέπτυξε ΕΜΒΟΛΙΟ και ξεκινάει δοκιμές σε ανθρώπους τον Μάιο! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ένταση στη Νεκρή Ζώνη - Καταγγελία ΟΥΝΦΙΚΥΠ για μη εξουσιοδοτημένη είσοδο Τ/κ προσωπικού ασφαλείας

Ένταση στη Νεκρή Ζώνη - Καταγγελία ΟΥΝΦΙΚΥΠ για μη εξουσιοδοτημένη είσοδο Τ/κ προσωπικού ασφαλείας

Η Ειρηνευτική Δύναμη των Ηνωμένων Εθνών στην Κύπρο (ΟΥΝΦΙΚΥΠ) καταγγέλλει, μέσω ανάρτησής της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, περιστατικό μη εξουσιοδοτημένης εισόδου τουρκοκυπριακού προσωπικού ασφαλείας εντός της Νεκρής Ζώνης, στην περιοχή της Πύλας, κάνοντας λόγο για σαφή παραβίαση της εντολής της.

BEST OF TOTHEMAONLINE