ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΚΥΠΡΟΣ: Σε αυτοπεριορισμό 14 μέλη του ΤΑΕ Λευκωσίας που ήρθαν σε επαφή με διαρρήκτη κρούσμα κορωνοϊού- Δηλώσεις Γ. Χαραλάμπους

ΚΥΠΡΟΣ: Σε αυτοπεριορισμό 14 μέλη του ΤΑΕ Λευκωσίας που ήρθαν σε επαφή με διαρρήκτη κρούσμα κορωνοϊού- Δηλώσεις Γ. Χαραλάμπους

Γεωργιανός κρατούμενος επιβεβαιώθηκε ως κρούσμα κορωνοϊού όπως ανακοίνωσε το βράδυ της Τετάρτης 8/4 το Τμήμα Φυλακών.

Του Στέλιου Στυλιανού

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας ο αλλοδαπός πιάστηκε επ΄ αυτοφώρω τα ξημερώματα του Σαββάτου 4/4 για υπόθεση διάρρηξης και στις 7/4 οδηγήθηκε ενώπιον Δικαστηρίου με την «έδρα» να αποφασίζει την κράτησή τους στις Κεντρικές Φυλακές όπου και στα μέτρα που λαμβάνονται του έγινε τεστ για κορωνοϊό με το δείγμα να είναι θετικό.

Όπως πληροφορείται η ιστοσελίδα μας 14 μέλη του ΤΑΕ Λευκωσίας, τα οποία αποτελούν το Τμήμα Διαρρήξεων, τέθηκαν σε αυτοπεριορισμό αφού παρά τα αυστηρά μέτρα αυτοπροστασίας του που λαμβάνονται εδώ και ημέρες, φαίνεται ότι με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο ήρθαν σε επαφή με το κρούσμα, ενώ εντός της ημέρας αναμένεται να κληθούν για να δώσουν δείγμα.

Το ΤhemaOnline επικοινώνησε με τον Αστυνομικό Διευθυντή Λευκωσίας Γιαννάκη Χαραλάμπους, ο οποίος ανέφερε ότι «γύρω στα 10 μέλη του ΤΑΕ Λευκωσίας, έλαβαν οδηγίες για αυτοπεριορισμό ενώ τα στοιχεία τους δόθηκαν στις αρμόδιες Αρχές ώστε να ξεκινήσουν οι διαδικασίες για τεστ».

Παράλληλα έχουν ενεργοποιηθεί όλα πρωτόκολλα με τους χώρους στο ΤΑΕ αλλά και τα κρατητήρια της Λακάταμιας να απολυμαίνονται.

Ο αριθμός των αστυνομικών που βρίσκονται σε περιορισμό να είναι πολύ μεγαλύτερος, καθώς ο φερόμενος διαρρήκτης πέραν από το ΤΑΕ Λευκωσίας που έγινε η σύλληψή του και έδωσε κατάθεση, πέρασε από τα κρατητήρια της Λακατάμιας, αλλά και από το Επ. Δικαστήριο Λευκωσίας.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μέχρι πότε θα μας «πνίγει» η σκόνη - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος



LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Ξεκίνησε η επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν - Έκρηξη από πύραυλο κοντά σε μεγάλη αεροπορική βάση

LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Ξεκίνησε η επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν - Έκρηξη από πύραυλο κοντά σε μεγάλη αεροπορική βάση

Ισραηλινός πύραυλος έπληξε το Ιράν, δήλωσαν δύο Αμερικανοί αξιωματούχοι στο CBS News. Τα ιρανικά κρατικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι οι πτήσεις έχουν ανασταλεί πάνω από πολλές πόλεις, σύμφωνα με το Associated Press. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top